Stranica 1 od 3 123 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 116

Tema: dopustati djeci da gledaju Big Brother ili ne?

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno dopustati djeci da gledaju Big Brother ili ne?

kad je vidjela da je poceo big brother, moja je lara bila odusevljena. pomno je pratila ulazak svakog pojedinog stanara a ja sam pocela razmisljati dali da promjenim program ili ne. moze li se uopce na tu "opsjednutost" uopce utjecati.
    sjecam se da su se prosle zime u vrticu stalno poistovjetali sa stanarima i to im je bila igra br.1. moja lara je zabrijala da je yameisi....

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

A čuj, ja sam se kao mala vječno igrala da sam onaj spiker koji je objavio Titovu smrt. A rođena sam poslije njegove smrti.
    Nije ni to baš bilo normalno vrijeme...

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

[quote="ovca_i_janje"]A čuj, ja sam se kao mala vječno igrala da sam onaj spiker koji je objavio Titovu smrt.

dobra, dobra...

ma ustvari me sokiralo to sto su svake godine sve napasniji u smislu da se u BB svasta dopusta. recimo, meni je bilo smijesno kad je jedan stanar javno izjavio da ima decka, ali sam ostala paf kad me lara pitala zasto nema curu

piplica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj ovca_i_janje prvotno napisa
    A čuj, ja sam se kao mala vječno igrala da sam onaj spiker koji je objavio Titovu smrt. A rođena sam poslije njegove smrti.

:? Mislim da je to bio Lilić, zar ne?
    Ja sam ostala u šoku kad je sinoć moj sedmogodišnji sin izjavio da će se, kad bude veliki, prijaviti u big brother kuću :/ , ali smatram da ću mu ja odgojem usaditi prave vrijednosti, koje će ga voditi ka drugim ciljevima u životu. Na kraju krajeva, ako im to branite, biti će im još zanimljivije, kao i sve što je zabranjeno. I mi smo, kao mali, čitali i gutali glupe romane i gledali glupe serije, da bi se nakon par godina smijali istima!

piplica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

:? Mislim da je to bio Lilić, zar ne?
    Ja sam ostala u šoku kad je sinoć moj sedmogodišnji sin izjavio da će se, kad bude veliki, prijaviti u big brother kuću :/ , ali smatram da ću mu ja odgojem usaditi prave vrijednosti, koje će ga voditi ka drugim ciljevima u životu. Na kraju krajeva, ako im to branite, biti će im još zanimljivije, kao i sve što je zabranjeno. I mi smo, kao mali, čitali i gutali glupe romane i gledali glupe serije, da bi se nakon par godina smijali istima!

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

gledajte BB skupa, tako da mu možeš objasniti negativna ponašanja (jelte kako je loše)
    na jetra mi ide BB...... ne opet .... ima li tome kraja ....

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Moja je prošleg godine imala 2 godine i toliko se veselila Big brotheru, na sreću nismo često gledali. Ove godine kao da nije zainteresirana, ali vidjet ćemo. NIje mi baš drago da mi dijete to gleda, ali ona ne da prebaciti ni kad je CSI pa neka krvava trupla, kaže mi mama vrati na onu tetu bez glave. :shock: Jedina sreća mi je u tome što ona ništa ne može raditi dugo, pa ni gledati TV, maksimum 10 minuta, onda se prebaci na nešto drugo.

Osoblje foruma BusyBee avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

dopustati djeci da gledaju Big Brother ili ne?
    Mi necemo, dokle god mozemo utjecati na to sto se gleda.
    Meni je to jedno od najvecih smeca koje se na TV-u mogu pogledati (iako mu opasno konkurira jos par emisija) i mislim da se los utjecaj ne moze umanjiti niti anulirati sjedenjem uz dijete i analiziranjem ponasanja ljudi koji ce u medijima sljedecih x tjedana biti prikazivani kao face, heroji, zvijezde.
    Ja u stvari ne kuzim ni zasto odrasla osoba zeli gledati BB (vrlo je tesko izolirati dijete od nezeljenog TV sadrzaja, ako ga istovremeno roditelj prati).

Zdenka2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

To ne dozvoljavam i nikada neću. Takvo ispiranje mozga ne dolazi u obzir. Ne, ne i tisuću puta ne.

zelimo_bebu avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

A meni se čini da što više branite klincima, to će više željeti jer imam primjera oko mene takvih zabrana i klinci redovno gledali reprize! Više se slažem sa MGrubi...treba im objasniti što valja a što ne..ako će vas uopće čuti :/

Arwen avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

ne i još xy emisija,ionako smatram da gleda puno i crtića di bi još došli da gleda i ostali tv program
    uostalom to je ionako navečer a ja sam od one generacije koja je nakon
    crtanog u 19.15 išla u krevet

šalu na stranu radim do 20.00 pa kad dođem doma nas dvoje imamo neke svoje rituale i igramo se do odlaska ukrevet nekad u 21 a nekad i u 22 ali bez BB i sličnih emisija

Maja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Meni najbolje funkcionira kad ne palimo televizor. Ako preskočimo taj gumb kad dođemo doma vrlo često pođemo na spavanje a da uopće nismo gledali tv, ima toliko toga za napraviti.
    Ne mislim im dati da gledaju BB, slažem se s BusyBee, ne mislim da ikakva objašnjenja umanjuju kolko mi je koma BB za klince. A bome i općenito.

Zdenka2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj zelimo_bebu prvotno napisa
    A meni se čini da što više branite klincima, to će više željeti jer imam primjera oko mene takvih zabrana i klinci redovno gledali reprize! Više se slažem sa MGrubi...treba im objasniti što valja a što ne..ako će vas uopće čuti :/
    Ne možemo baš oko svega pregovarati s djecom. Postoje neke stvari koje su jednostavno zabranjene, a BB je jedna od tih. Apsolutno ne dolazi u obzir da moj sin ubija vrijeme gledajući to gluparenje. Ja sam mu vrlo jasno rekla zašto to ne smije gledati i on me je čuo. I ne gleda reprize.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

u vrijeme te i sličnih emisija usmjereni smo jedni na druge, a ne na tv kutiju. ne razumijem roditelje koji u 20,21 h ili kasnije sjede pred tv-om skupa sa svojim 2,3,4...-godišnjacima i gledaju bez selekcije redom sve što se nudi. nama je vrijeme od 19 na dalje rezervirano za kupanac, večeru, razgovor, čitanje, maženje, i tu rutinu ne preskačemo čak ni ako je na tv-u nešto što nas strašno interesira. mm usred poluvremena utakmice finala lige prvaka ustaje i vodi jakova na spavanje, a ja s laurom čitam dok mi glava ne klone. tek tad, ako nas nešto interesira, pogledamo, ali bb ni u ludilu, izaziva nam osip.
    primijetila sam bila, još u prvoj sezoni (prije jakovljeve ere), kad nismo znali o čemu se radi i u to vrijeme imali upaljen tv, da sva ta silna buka, istovremeni razgovor svih sudionika, loša kvaliteta tona (o temama razgovora neću ni počinjati), kreveljenje i natezanje lauru čini nervoznom.
    gledanje tv-a u večernjim satima lauri odobrimo jedino ako se radi o filmu za djecu, tipa Moj prijatelj Willy, Harry Potter i sl., i to samo ako sljedeće jutro nema obaveza, dakle isključivo petkom i subotom.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

zaboravih reći da laura negledanje tv-a ne doživljava kao zabranu. jednostavno zna da se na tv-u gleda primjeren sadržaj u za to predviđeno vrijeme.
    iako... nikad neću shvatiti zašto u vrijeme neke benigne emisije tijekom dana puštaju reklame za raznorazne istrage, csi-je, i ine krvoprolivačke serije. laura po defaultu u vrijeme tih reklama mijenja program i još nismo bili u situaciji da bi rekla "mama vrati na onu tetu bez glave" :shock:

Loryblue avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

pošto kod moje šefice uvik, ali uvik pali da će ona radit suprotno od onga šta ja kažem , meni je dovoljno samo kazat: ajmo sad gledat BB. nema šanse da će ga gledat.
    lani ga je par puta pogledala (njeno zanimanje za nešto traje manje od 10 minuta) i odma zapamtila tanju
    za sada mislim kako je još uvik mala kako bi i da gleda taj "famozni" BB skužila ili (ne daj bože) pokupila neke "pametne" stvari koje tamo može vidit.
    da je starija zabrinila bi se da joj BB postane opsesija, pa bi onda sigurno pribjegli nekom od načina odvraćanja od gledanja tih stupidnoća, ispiranja ganglija i prekenjavanja raznoraznih parazitskih likova koji se u njemu pojavljuju.

zmaj avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

što se pametnoga može izvuć iz BB za odrasle a kamoli za djecu?????? :?

zumbulmama avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Što mislite o odgojnoj metodi Pokaži primjerom?
    Ja mislim da bih to mogla gledati samo kad bih imala nogu u gipsu. Ako već provodite večeri ispred TVa, gledajte nešto primjerenije razumnim, inteligentnim bićima. Ne želim nikoga vrijeđati, ali stvarno mi nije jasno kome je BB namijenjen.

vidra avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

potpisujem zumbulmamu

sanjas33 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno re

neznam treba li striktno zabraniti. Od zabrana onak nis budu gledali poskrivecke! Ja sam jedan dio odgledala s njima i stalno sam govorila strasno i grozno. A vidim na programu da ce svaki dan biti pregled iza 10, a moji u 10 vec spavaju :D

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

mi smo ionako vec odavno uveli pravilo da ona moze tv (il dvd) gledati do dnevnika (ne naravno cijeli dan, al u tom vremenu ima mogucnosti gledati ako pozeli). nakon toga za nju vise tv-a nema, niti crtica (jer tad ionako pocinju mamine serije hehehe - al i njih u to vrijeme snimimo, pa gledam ih kasnije). a cesto i znamo nakon prvih 10-tak minuta dnevnika ugasiti tv. vidjela sam da je to smiruje. igra se nesto svog ili se vec spremamo za krevet.

jedino kad je kod bake, onda ona i baka gledaju dr. housea tj. barem odluce tako, pa do tada ona ionako zaspe. i sad je nedavno naucila reci: si-es-aj.

Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Citiraj zumbulmama prvotno napisa
    Ja mislim da bih to mogla gledati samo kad bih imala nogu u gipsu.
    Ma ne bi ni tada evo ja ugipsirana i ne pada mi na pamet to gledati, radije se ja "setam" po Rodi
    Na srecu ni moje cure to ne zanima.

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

za si es aj
    tak i moj Josip kaže

Kod mene isto poslije Dnevnika nema televizije
    Dečki od 7 15-8 odgledaju pčelicu Maju ili Teletabiji idu spavati
    a kad počnu mamine serije ne pada im na pamet tražiti
    no ionako u 20 30 zaspu

A BB...pa ja tu emisiju nikako da shvatim ozbiljno da bih se ljutila
    meni je sve to pomalo smiješno

ako hoću pogledati nešto pametni odem na Discovery ili National Geografic

ne tražim pamet u Big Brotheru
    jer je tamo nema

a moji klinci znaju da ta emisija postoji
    no kako sam ja prema njoj totalno indiferentna i oni su

tako da je nitko ne gleda

zumbulmama avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Ugipsana i lobotomizirana!

Osoblje foruma Bubica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mi povremeno pogledamo, gledali smo dio i sinoć. To je jedini realiti koji B smije povremeno pogledati (ostale stvarno ne smije). Niš pametno neće iz njega izvući (kao niti iz brdo drugih stvari) ali mislim da mu to neće niti štetiti. Mi smo sinoć razvili super diskusiju oko izjave onog mladića da ima dečka...

rayna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

a kako to djeca mogu gledat tv poskrivecki?

sami ionako nikad nisu u kuci,a kad smo svi unutra ili se igramo,crtamo,rucamo...

moze si pogledat 2-3 crtica na dan,u BB mu niti ima sto bit zanimljivo,ni smijesno,a niti kuzi to.

blis avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Lako dok su mali... Svaka čast roditeljima teenagera koji uspjevaju zabraniti gledanje BB i sličnih gluposti na TV. Ja ne mogu. Zato mi je jedino rješenje sjesti kraj njega i razgovarati o tome što se dešava u BB i pokušati izvući neku pouku. Naše zajedničko gledanja TV često završi kvalitetnim razgovorima, koje on ne smatra nametnutima. Prošlu sezonu me molio da gledam s njim jer mu je samom dosadno.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

[quote="danielica"]
    A čuj, ja sam se kao mala vječno igrala da sam onaj spiker koji je objavio Titovu smrt.

dobra, dobra...

ma ustvari me sokiralo to sto su svake godine sve napasniji u smislu da se u BB svasta dopusta. recimo, meni je bilo smijesno kad je jedan stanar javno izjavio da ima decka, ali sam ostala paf kad me lara pitala zasto nema curu
    Pa evo, to ti je super prilika da objasniš djetetu da neki dečki imaju cure, a neki dečke.

Nisam ni slutila da je Big Brother tako edukativan.

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj Zdenka2 prvotno napisa

Ne možemo baš oko svega pregovarati s djecom. Postoje neke stvari koje su jednostavno zabranjene, a BB je jedna od tih. Apsolutno ne dolazi u obzir da moj sin ubija vrijeme gledajući to gluparenje. Ja sam mu vrlo jasno rekla zašto to ne smije gledati i on me je čuo. I ne gleda reprize.
    Isto tako. Sve smo objasnile, konstatirale da si normalna škvadra ne može priuštiti biti zatovrena na 4 mjeseca, utvrdile što je i koliko je jaka želja za medijskom pozornošću i to se kod nas ne gleda. I prošle godine M. je ponosno u razredu rekla da ne gleda BB. Bilo je čudnih pogleda, ali joj nitko nije prigovorio. Još k tome je i pohvaljena od učiteljice zbog toga uz naglasak na to da bi bilo bolje da pročitaju koju knjigu nego da bulje u tv.

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj mim prvotno napisa
    I prošle godine M. je ponosno u razredu rekla da ne gleda BB. .
    ovo je bit, da ne gleda svojom voljom
    zabrane su neefikasne , površinski izgleda ka da je sve pod kontrolom i u redu ... a šta leži ispod...

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ivar ne gleda, on zna da postoji BB (po onim spicama) ali pojma nema sto to uopce jest. ali lako je s njim, on je osmogodisnjak, decko, takve BB ne zanima.

Amelie32 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj ivarica prvotno napisa
    ivar ne gleda, on zna da postoji BB (po onim spicama) ali pojma nema sto to uopce jest. ali lako je s njim, on je osmogodisnjak, decko, takve BB ne zanima.
    Mog osmogodišnjaka totalno zanima. I onda ja gledam s njim, isto sam sinoć morala objašnjavati zašto onaj striček kaže da već dvije godine ima dečka. Sreća da je zaspao već oko 21 sat.

Zdenka2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj MGrubi prvotno napisa
    Citiraj mim prvotno napisa
    I prošle godine M. je ponosno u razredu rekla da ne gleda BB. .
    ovo je bit, da ne gleda svojom voljom
    zabrane su neefikasne , površinski izgleda ka da je sve pod kontrolom i u redu ... a šta leži ispod...
    Ali do toga treba doći, a dolazi se odgojem. Nije mi vjerojatno da manjem djetetu dozvoliš da gleda takve gluposti, još uz to sadržajem potpuno neprimjerene djeci, da bi mu se odjednom prosvijetlila pamet i ono bi shvatilo da to ne treba gledati. Prije bih rekla da se umlaćivanjem vremena uz BB stvara navika, a istovremeno se oduzima vrijeme nekoj kvalitetnoj aktivnosti. Kod mene, konkretno, ne radi se o objašnjenju "zato što sam ja tako rekla" nego o detaljnom objašnjenju zašto se u našoj kući to ne gleda, bez obzira na to koliko imaš godina.

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj Zdenka2 prvotno napisa
    Prije bih rekla da se umlaćivanjem vremena uz BB stvara navika, a istovremeno se oduzima vrijeme nekoj kvalitetnoj aktivnosti. Kod mene, konkretno, ne radi se o objašnjenju "zato što sam ja tako rekla" nego o detaljnom objašnjenju zašto se u našoj kući to ne gleda, bez obzira na to koliko imaš godina.
    Zdenka, pišeš ono što bih ja željela napisati .

Argumenti koje mi upotrebljavamo od prvog BB-a protiv gledanja su:

1) U BB kuću odlaze ljudi željni medijske pozornosti koji će sve napraviti da budu zapaženi-bez obzira je li to moralno, lijepo, pametno....
    2) normalan čovjek s poslom, hobijem, prijateljima... ne želi biti izoliran 4 mjeseca s ljudima za koje nije siguran ima li što zajedničko s njima.
    3) borba za novac ili slavu može rezultrati svakakvim postupcima sudionika koji su ponekad daleko od našeg načina mišljenja i ponašanja.
    4) U 4 mjeseca izolacije ljudi mahom vode isprazne razgovore, svađaju se zato jer su frustrirani zatvorom i ostalim, a mi doma nemamo dovoljno vremena da ga trošimo na to
    5)...i najvažnije: Pitala sam M. zašto misli da djecu zanima BB. Veli ona da je to zato jer "svi gledaju". E, ako je samo to razlog znači da tamo nema ništa pametnog za pogledati.

Naravno da sama zabrana nije dobra. Zato sam je namjerno pustila pretprošle godine da pogleda par repriza. Odustala je nakon možda 10 minuta jer je rekla kak su joj svi dosadni i glupi.

Za ovog dečka koji je rekao da ima dečka.... Moja M. zna dva moja suradnika koji su u vezi i jako ih podržava, dragi su joj...Možda je taj trenutak gledanja BB-a pravi trenutak da se djeci objasni da postoje ljudi koji su skloni istom spolu.

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

N neće gladati, ne gledam niti ja, vidio je reklamu pa ga je zanimalo. Moje je mišljenje da takve stvari jednostavno nisu za šestogodišnjaka.

Mukica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Možda je taj trenutak gledanja BB-a pravi trenutak da se djeci objasni da postoje ljudi koji su skloni istom spolu.
    kokica i ja smo ubile danasnje popodne sporadicno gledajuci reprizu ulaska i bas smo fino popricale o deckima koji vole decke i curama koje vole cure

a njemu - stvarno svaka cast
    jako je, jako hrabar

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Citiraj BusyBee prvotno napisa
    dopustati djeci da gledaju Big Brother ili ne?
    Mi necemo, dokle god mozemo utjecati na to sto se gleda.
    Meni je to jedno od najvecih smeca koje se na TV-u mogu pogledati (iako mu opasno konkurira jos par emisija) i mislim da se los utjecaj ne moze umanjiti niti anulirati sjedenjem uz dijete i analiziranjem ponasanja ljudi koji ce u medijima sljedecih x tjedana biti prikazivani kao face, heroji, zvijezde.
    Ja u stvari ne kuzim ni zasto odrasla osoba zeli gledati BB (vrlo je tesko izolirati dijete od nezeljenog TV sadrzaja, ako ga istovremeno roditelj prati).
    Ah kako potpisujem. I unaprijed se grozim nadolazecih mjeseci kad ce televizija, internet portali, cakule na poslu biti pune likova koji u stvari ni po cemu ne zasluzuju pozornost. Moj malecki je jos mali i nemam problema s tim, ali da je i veci, ni slucajno to ne bi gledao.

sladjanaf avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno Re: dopustati djeci da gledaju Big Brother ili ne?

Citiraj danielica prvotno napisa
    kad je vidjela da je poceo big brother, moja je lara bila odusevljena. pomno je pratila ulazak svakog pojedinog stanara a ja sam pocela razmisljati dali da promjenim program ili ne. moze li se uopce na tu "opsjednutost" uopce utjecati.
    sjecam se da su se prosle zime u vrticu stalno poistovjetali sa stanarima i to im je bila igra br.1. moja lara je zabrijala da je yameisi....
    koliko tvoja lara ima godina?

zašto bi bilo koje dijete gledalo Big Brother?

moje ne zna niti da to postoji. kako djeca uopće znaju za postojanje BB-a?

a s obzirom da mi je to DNO DNA emisija, kad bi to i poželjelo gledati, bez pol pardona bih rekla "ne može zato što ja tako kažem".

kod mene se s nekim stvarima ne pregovara.

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Citiraj sladjanaf prvotno napisa

jerbo "svi gledaju" , pa ostala djeca o tome pričaju ... želja za uklapanjem

mislim da se reklama za BB vrti svako-malo na RTL-u, jedino bojkotirati RTL

:/

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Kod nas je zabranjen kompletni RTL program.

paci avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

X

i dodajem - zašto bi i bilo koji odrasli gledao BB, kao što ima masu emisija i filmova koje ne gledam tako ni to ne gledam. Niti itko od nas.

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Citiraj danielica prvotno napisa
    koliko tvoja lara ima godina?

x
    zara sad ima 4 godine i nema pojma što je BB. nije čak ni reklamu vidjela.
    prošle godine se nitko u vrtiću nije igrao BB-a

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj ivarica prvotno napisa

ovako i nas, samo sto je d. petogodisnjak. ne zanima ga, ne pokazuje nikakav interes, valjda ni klinci u vrticu ne gledaju, jer ne vjerujem da ne bi pitao da se o tome raspravlja medju ekipom.

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

posto mi na otoku i nemamo neki izbor tv programa, samo 1. i 2. program i rtl, ipak radije gledamo rtl nego htv. ipak ujutro imaju crtice za djecu pogotovo vikendom kad je doma.
    ja inace ne gledam cesto tv(radije buljim u pc) ali ono malo sto navecer oko 7-8 sati pogledamo je sa rtl-ovog repertuara. lara se u to doba sprema za krevet i posto nemamo dnevni, vec nam je tv u sobi, naravno da "snimi" sve sto je na programu. ne kazem da gledajuci zaspe, ali nekih 15-ak minuta ima pravo pogledati tv(pa necu je valjda izolirati od svijeta!) prije nego ode u svoju sobu lec.
    prosle godine je valjda svima bio BB zanimljivi jer gdjegod bi dosli svi su ga gledali, popodne i navecer. pitala ja tetu u vrticu kako to da su se svi ufurali u BB, a ona veli da je to faza i da ce ih proc.
    i imala je pravo!! Veceras se nije niti okrenula kad je krenula spica

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

a sto se tice price o tome kako neki decki vole decke a neke cure druge cure,

nismo o tome raspravljali jer mislim da nema smisla petogodisnjakinji to objasnjavati

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

ne znam od ovih cura starije generacije.. govorim o vremenu prije rata (zvucim k'o moja baba ) tko se sjeca onog dokumentarcan o americi... isao je u dva petka, nakon deset sati. prvi sam gledala slucajno, a drugi sam preklinjala baku da mi dozvoli da pogledamo. taman kad je trebao pocet dokumentarac, ja se k'o naglo razbolila i baka mi pravila chaj, a ja buljila u tv.

a sjecam se da je moja stara poludila kad je saznala da sam jednom (slucajno) bila gledala scenu silovanja u seriji "sivi dom".

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

mi kolektivno pratimo sve malograđanske emisije i čitamo žutu štampu. volimo biti u toku.

čak smo razmišljali da se i prijavimo u BB.

Joe avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Meni je BB prvenstveno užasno dosadan... tako da mi nikakav drugi razlog da se to kod nas ne gleda nije potreban. Kad klinci pokažu interes iskopat ću ovaj topic za ideje... 8)

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj anki prvotno napisa

čak smo razmišljali da se i prijavimo u BB.
    ma kakav prijavak, samo dozvolite da vam u instaliraju kamere u stanu. (ne zamjeri, al morala sam)

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Citiraj mama courage prvotno napisa

ma kakav prijavak, samo dozvolite da vam u instaliraju kamere u stanu. (ne zamjeri, al morala sam)
    8)
    to bi bio pravi šou! možda bi bilo i sexa

ali ne bi mi to zbog love, ili da postanemo planetarno popularni...mi bi samo htjeli ispitati svoje granice i mogućnosti

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •