cure, zanima me jel ikom poznato da se i u HR prakticira metoda inozemnih mladih dadilja...jedna mlada poznanica je otišla čuvat dicu u Englesku. živi s obitelji. valjda dobije neš džeparca. ugl tako ona uči jezik. ono obostrana korist.
cure, zanima me jel ikom poznato da se i u HR prakticira metoda inozemnih mladih dadilja...jedna mlada poznanica je otišla čuvat dicu u Englesku. živi s obitelji. valjda dobije neš džeparca. ugl tako ona uči jezik. ono obostrana korist.
misliš - dolaze li u hrvatsku strane dadilje? to ne znam, obrnuto je već stara praksa
Mi smo tražili Mađaricu po raznoraznim web stranicama za dadilje, ali ništa. Nitko nije zainteresiran za dolazak u Hrvatsku, sve žele Englesku, Ameriku, Italiju...
Ja sa razmišljala da uzmem kineskinju. Kad ih je već toliko tu, ne bi bilo loše da dijete nauči kineski. Čujem da su u SAD tražene.
odi pitaj u neku au pair agenciju; možda oni znaju više![]()
bum vidjela...a jel iko ima kakvu našu studenticu sa znanjem ino jezika?? čini mi se da sam negdi čitala!!
evo npr. ja![]()
Cure, samo vas podsjećam na ovaj topic.![]()
Frida stoji!! al ja tražim info o takvoj dadilji...ono jel ima tog u HR!!
sam da ne bude ko ona iz Kućanicazumbulmama prvotno napisa
![]()
ovdje (bec) su dvije obitelji iz mog sireg kruga poznanika nasle au pair preko:
http://www.au-pair-world.co.uk/
(jedna je mongolka, druga cehinja, al nadju se i kineskinje)
Podižem topic... jel netko u međuvremenu možda "zaposlio" (ilikakosetovećkaže) au pair u Hrvatskoj?