Pokazuje rezultate 1 do 41 od 41

Tema: Bebe plivaju

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno Bebe plivaju

Jel netko ide s bebom na plivanje?
    Sad sam naišla na ovo - www.educarena.com

B. je luda za kupanjem i vodom, jučer smo došli s mora i sada bi je htjela negdje voditi i preko zime da se brčka. Piše da je jednom tjedno po 60 min. i da do 3. godine je i roditelj s djetetom u bazenu. Ne znam cijenu, zvala sam ali danas se nitko ne javlja...

Ima li još negdje tako nešto??

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Evo, sad vidim da postoje i bebe ribe, vidre... ali da je gužva i da je onda teško "upasti".

Jel ide netko na Kaptol?

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Zvala sam Educarenu.
    Upisi počinju 15.9., a plivanje 1.10. Još nisu dobili program za ovu godinu ali prošle je bilo ovako - jednom tjedno, 200 kn, 6 djece u grupi. Termin - cijeli dan. Tako da ima puno grupa pa si vrijeme biraš kako ti paše.

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Jel znas koji su termini? Odnosno da li ima koji poslije 18h?

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Gdje? Na kojem plivalištu???

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Educarena, kaptol centar

www.educarena.com

Još ne znaju koji danu tjednu će biti, ali navodno cijeli dan, svakih jedan sat druga grupa. 15.9. počinju upisi pa će tada valjda znati.

Telefon - 4669999

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Hvala ti na info. Baš me veseli :D jer smo zakasnili na upis u Utrinma!

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Znam curu koja je pohađala i ribe i educarenu. Bitna razlika je u količini truda koju treneri ulažu i nastojanje da djeca u educareni nauče tehnički ispravne pokrete. Svejedno, ne očekivati čuda.

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Pa meni se čini bitna razlika i u tome što je tu samo 6 beba u grupi. Očekivala sam puno veću cijenu i baš sam se iznenadila da je samo 200 kn.

Lovanna, ti ćeš ići? Koliko ti je staro dijete? Možda se i vidimo

Ariens avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Postoji li dobna granica za upis?
    M. ima tek 10 mjeseci.

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Ja sam im slala mail, i isto su mi odgovorili što ste već napisale. Razmišljam da bi vodila Eugena pogotovo sad kad krene loše vrijeme, ali imaju sto nekih uvjeta. Možda mi se samo čini da ih je puno. Znam da se moraju poštivati higijenski standardi, ali mi na prvi pogled izgleda da ću u startu morati kupiti sto stvari...S ribama nemam iskustva. Negdje sam na forumu pročitala da je 300 kn na Mladosti i u Utrinama. Eugenu je sad 20 mjeseci i obožava kupanje. Bili smo nekoliko puta u Tuhelju i nismo ga mogli izvući van iz bazena - oš oš oš (u prijevodu: još još još)...

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Zvala sam Mladost, popunjeni su.

U Educareni je donja dobna granica 10 mjeseci. Ne treba ti ništa što inače nemaš na moru (kupaći, ručnik), jedino što mame moraju imati kapu za kupanje.

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Što bi mi preporučili - Educarenu ili Mladost? Ne mogu se odlučiti....

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Pa ako na Mladosti nema mjesta onda niti ne maš izbora

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Mi smo ovo proljeće krenuli u educarenu. Jako lijepo osmišljeno, prekrasno napravljeno ali nikako organizirano.
    Bilo nas je čak troje u grupi i nakon 3 dolaska smo svi odustali jer smo se svi porazboljevali od prehladne vode (temperatura u ostalim prostorijama je bila ok). I mame nisu morale imati kape na glavama. I jako su pazili da mi i bebači idemo u šlapama u pojedine dijelove dok su istovremeno hrpetina ljudi hodala okolo u cipelama, naravno u vrijeme dok smo mi bili u bazenu.

Ali ostali smo u dobrim odnosima sa ostalim bebačim plivačima pa nam bar zbog toga nije žao.
    Naravno to ne znači da se ovu sezonu nisu popravili i naučili na prošlim pogreškama.

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

:/

U subotu sam se prijavila za bazen u Educareni pa mi je ženska baš nešto spominjala to grijanje u bazenima, da sada rade nešto na tome, valjda budu poboljšali.
    Termin bude petkom.

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Treba inzistirati na temperaturi 30-32 °C, a ako treba, donijeti i vlastiti toplomjer. Dosta smo ratovali s ekipom na Utrini i samo zaključujem da se nikako nema smisla smrzavati.

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Pa ja prva se ne mislim namakati u hladnoj vodi a kamoli da to priuštim djetetu.

koalica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

ja sam davno čula za to ali je Nika bila premala. Mislim da ću sada krenuti, moram si još malo progruntati jer sam trenutno sva u adaptaciji na jaslice.......
    Jel se može upisati i naknadno, iza 1.10. :?

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Ne znam, pitaj. 4669999 od 15-20

koalica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

thnx

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Ja imam jednu novu skolu plivanja, planiramo krenuti ove godine. Imaju programe vec za bebe od 4 mjeseca: http://www.natator.hr/

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj Davor prvotno napisa
    Treba inzistirati na temperaturi 30-32 °C, a ako treba, donijeti i vlastiti toplomjer. Dosta smo ratovali s ekipom na Utrini i samo zaključujem da se nikako nema smisla smrzavati.
    Davore, jeste li se izborili za tu temp u Utrinama? Jel sad stvarno toplije ili ne?

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Nismo bili na bazenu već mjesecima pa ćeš morati pitati nekog drugog. Mi smo bili postigli da njihovo tehničko održavanje shvati kako se postigne dobra temperatura i više se ne mogu izmotavati da to nije moguće.

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Otkantali nas u Educareni
    Sad su mi tek rekli da zovu stare članove i da za nove nema mjesta. Za sad. A prije 15 dana su mi rekli da ima termina koliko hoću i kad hoću.

Sad čekamo drugo predavanje u Natatoru pamoćda tamo upadnemo. Ali ti traje samo 10 tjedana i to je to. Tečaj.
    Mislim da ćemo na kraju plivati doma u kadi
    Jadni mi, u tolikom gradu imamo 3 bazena.

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Bila na uvodnom predavanju u Natatoru i malo sam se razočarala. Termini koje su mi naveli preko telefona su se promijenili, sad su za male bebe 15-16 ili 16-17 (a moja Buba spava do 16), tako da ne znam hoćemo li stići. I još treba na prvom satu platiti za cijeli tečaj (600 kn). A ne znam kako će joj se svidjeti. Prilično skupo ako nakon prvog sata vidimo da to uopće nije za nas. Obavezno se vježba u kolutovima, a moja cura ne želi ništa staviti na sebe.

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Da, i meni je to sve skupa bez veze. Mi smo odustali od bogate ponude našeg grada pa ćemo barem jednom mjesečno na kupanac u jedne od naših ili slovenskih toplica...

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Ipak otišli na sat u Natatoru. I curki se svidjelo. Sad, njoj bi se svidjelo svako brčkanje u vodi. Radili smo nekakve vježbice, ne znam koliko će ona imati koristi od toga, obzirom da se to u njenoj dobi ne može nazvati pravim vježbanjem. Svakako, imamo gdje utući cijelo popodne u društvu klinaca dok su dani ovakvi tmurni.

Adi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

mi bi sad na neki bazenčić, da ju malo dodatno motiviramo jer joj je dijagnosticirana hipotonija. Da li zna neko broj za Utrine i da li je sad kasno?
    Moja šogorica u Njemačkoj je malog vodila na bazen od 3 mjeseca i nisu bili u nikakvim kolutovima. Čini mi se da ih ti kolutovi ograničavaju?!

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Na Utrini je ovu jesen velika gužva, ali ne vjerujem da će te odbiti ako imaš ovako dobar razlog. Probaj prvo razgovarati s tetom Željkom.

Adi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

hvala Davore

zvala ja Utrine, nisam razgovarala sa tetom Željkom. Sve je popunjeno i primaju samo bebe od 1 god. Inače informacija za sve. Upisi na bazen Utrine su 25. u mjesecu za već postojeće članove, a 26. za nove i to tamo doći što ranije. Kažu velika je gužva.

Ništa, Utrine su nam najbliže. Vidjet ćemo za 2 mjeseca u Educareni.

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Sve što pišeš stoji, ali isto tako prolaze i "posebni slučajevi", a preporuka pedijatra to svakako je.
    Gužva pomalo popušta i moguće je da će vas ipak primiti.
    Tetu Željku vrebaj prije treninga, a na ribama/vidrama će biti idući tjedan. Vjerojatno ćeš ju lako naći ako dođeš (pon-pet) oko 17:45 i pitaš na blagajni.

Adi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

thanks

zvala sam i Mladost pa su mi dali broj Ane Sršen (paraolimpijka)jer je ona radila s takvom djecom. Sutra dolazi pa ćemo se dogovorit.

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Čitam svoj post nakon prve posjete bazenu na Nataorovom tečaju i mogu reć da se sad nakon što smo prošli cijeli tečaj situacija znatno izmijenila. Mala se navikla na buku na bazenu, navikla se i na kolut i doslovno obožava naše odlaske tamo. Nismo probali niit jedan drugi tečaj, pa ne mogu usporediti. Ali nama se ovaj jako svidio, preporučam!

Adi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

mi se upisali idemo od sutra

Brunda avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Cokolina, koliko je tvoja beba bila stara kad ste krenuli u Natator?
    Leon će taman navršiti 6 mjeseci kada ćemo krenutiu grupu od 4-9 mjeseci (bebe žabe).
    Kako to tamo izgleda, šta se radi? Šta trebam ponijeti za sebe, za bebu (osim nepropusnih pelena)?
    Please malo informacija.
    Još nismo imali sastanak, tek je 2 dana prije početka tečaja pa ne znam šta mogu očekivati.

Karin avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Brund a kad počinje tečaj? Ja sam se početkom ljeta informirala preko maila pa su mi odgovorili da su me predbilježili i da će mi se javiti. Velika je gužva pa ne upadnu svi. Dosad se nitko ništa nije javio. Ti si se već upisala?
    Inače moj Marko ide s tatom od 1. godine na bebe-ribe i sad s 3 već super pliva (bez ikakvih rekvizita) i roni i skače u vodu ko lud. Tehnika plivanja mu nije baš neka, više radi s nogama nego s rukama, ali se održava na vodi. To je sve naučio sam u te 2 godine koliko ide na bazen, bez ikakvog pokazivanja i vježbanja.
    Ja bih rado s Tarom isprobala ovu metodu, da vidim kako ona funkcionira. No vidim da je teško bilo gdje upasti.
    Marka sam 26.08. upisala na bebe-vidre, 25. su počeli upisi, a kad sam zvala gospođa na blagajni mi je rekla da se požurimo jer su bebe-ribe već sve popunjene! Dakle popunile su se u 1 dan!

Brunda avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Tečaj počinje 20.9.
    U grupi je 8 beba.
    Nas je moja sestrična prijavila skupa sa svojim bebačem koji je 20 dana stariji od Leona još u proljeće. Mi smo bili prva rezerva i na sreću upali.
    Navodno je u grupi od 1-2 godine ostalo 200 neupisane djece :shock:

(maša) avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

mi smo bili bebe ribe 6 mjeseci...

trebaju vam:
    -pelene za kupanje
    -ručnik za bebu
    -ručnik za mamu
    -nešto za tuširanje (prije ulaska u bazen roditelj koji pliva treba se istuširat a poslje plivanja preporučljivo oprat i sebe i bebu) ja kupila u DM-u one male kao putne šampone za kupanje i za sebe i za njega
    -ulje ili losion za bebu (ja ga mazala Adermom Exomegom)
    -japanke
    -tko hoće može i neku svoju igračkicu za vodu

voda je nekad i pretopla...ni ja ni beban ne volimo jako toplu vodu....u 6 mj nijedno dijete nije oboljelo od neke infekcije, gljivica..

(maša) avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

a popunjeno je jer dosta ljdui ide skroz od početka pa baš nema puno novih mjesta a cure koje vode ne mogu dobit više termina..a i nama nije pasao taj subotnji popodnevni pa smo odustali...

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

L. sad ide drugu godinu bez prekda.
    ovo ljeto je ronila (to je pocela jos proljetos na utrinama) i par zamaha sama plivala.

bed je sto su ove godine s njom u grupi bas bebe, a rekli su joj da su na vidrama veliki koji skacu i da je za nju bolje da je jos uvijek u bebama (iako bi glat mogla u vidre)

ja svima toplo preorucam neki od programa oo

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •