Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: Priprema za jelovnik u jaslicama???

koalica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno Priprema za jelovnik u jaslicama???

malo sam gledala menu i zapravo vidim da je na njemu hrpa stvari koju bi trebalo uvesti nakon godinu dana (po tablicama). S obzirom da će Nika sa godinu dana krenuti u jaslice, mislite li da bih ju trebala pomalo privikavati na takav tip prehrane??? Pri tome ne mislim uvest jaja i kravlje mlijeko ranije nego tek par dana prije polaska, ali tu je hrpa stvari kao hrenovke, poli salama, sir........nisam pametna.

klara avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Moja prijateljica je neko vrijeme tetama nosila kašice pa su ih one davale njenoj curici, umjesto hrane koja su jela ostala (mahom starija) djeca. I ja ću tako napraviti ako se Sunčica do rođendana ne privikne na hranu koja je u jelovniku (a vjerijatno neće jer nam dohrana baš ne ide).

koalica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Nitko drugi nema iskustva s tim??? :? :/

Frida avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Ja nisam uvodila pripremu. Lola je sa "pravom" dohranom počela sa navršenih 14 mjeseci, u jaslicama je jela malo, najčešće samo kruh, tjesteninu, palentu, juhu i dan danas ako joj nešto ne paše samo odgurne tanjur i preskoči ručak.

Poli salamu, hrenovke, pudinge, čokoladno mlijeko, čokolino, dukatino, paštetu ne jede ni doma ni u jaslicama, tete poštuju moje želje da joj to ne daju. Mlijeko je počela piti pred nekih mjesec dana, do tada je u jaslicama pila samo vodu.

donna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

nažalost nisam počela na vrijeme s pripremama na vrtićku tj jasličku klopu i sada imam velikih problema-neće ništa ali znate što znači NIŠTA tamo jesti!!! :shock:

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mi smo krenuli s 13,5 mjeseci u jaslice i nismo imali posebne pripreme za jasličku klopu s tim da smo mi bili nejedači
    pri polasku u jaslice kod nas se količina hrane koja nije bila dojenje mjerila žličicama i mogla se prebrojati na prste jedne ruke
    osim toga moja je curka imala alergiju na mlijeko pa smo joj doručak mi donosili (pahuljice i posebno mlijeko koje bi tete smješale)
    za popodne bi joj ostavili **** voćnu kašicu, ako bi užina bila mliječna

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •