Drage moje, ne znam dali sam na dobro mjesto postavila temu, ako ne, neka je moderatori prebace gdje joj je i mjesto.
Sada sam već i potpuno luda od problema s mojim vrtićem, inače L ide u sportski vrtić gdje je profil roditelja takav da su u mogućnosti biti sa svojoj djecom doma.
I L je potpuno zdravo dijete dok ne krene tamo, nakon dvadesetak dana on obično dobije BHS (angina), ja naravno, odmah zovem vrtić da bi mi svaki, ama bas svaki put teta rekla da nitko nije bolestan, jasno mi je da netko može biti kliconoša, ali mi nije jasno da bas nitko nikada nema nikakve simptome ?? :?
I onda se desi to da saznam za jednu mamu, koja se inače doma "odmara", da vodi djecu (dvoje djece) od kojih svako ima dvije različite bakterije (bris rađen) i mora piti antibiotik, u vrtić i nikome ništa ne govori.
Obavještavam o tome tete i medicinsku sestru, ali ništa, dobivam odgovor da su ti roditelji trenutno u nekom konfliktu sa njima, zbog nekih drugih problema, te da bi bilo jako nezgodno sad im to nabijati na nos ??!! :?![]()
Nakon toga se savjetujem sa pedijatricom koja mi savjetuje da dijete bude jedno vrijeme van kolektiva, jer naravno, nije dobro da mu je stalno streptokok u tijelu.
Znači, išli smo linijom manjeg otpora i ostavila sam dijete cijelo ljeto doma, koji nije niti jednog dana bilo bolesno, u tom periodu.
I sad smo opet na početku, opet angina, opet silapen, pa zatim extencilin![]()
, ne znam kako doći do epidemiološke, ili ima li netko od vas neki savjet šta učiniti, više ne znam šta ću ??
Hvala