Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: I mi smo zavrsili....deja vu

Iva avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno I mi smo zavrsili....deja vu

Dakle, cim sam pocela raditi dnevni podoji su nam se svodili na jutarnji i eventualno tu i tamo kad bi dosla s posla ako slucajno ne bi vec oni bili vani s tetom cuvalicom

Ali prije jedno dva tjedna ih je obojicu frendica odvela na more na jedno 4 dana i nakon toga frajer je potpuno zaboravio da je ikad cicao :D

Tu i tamo se sjeti, pa veli cica i gurne ruku u majicu, ali onda kao da zna, kaze cica pa pa

Sretna sam jer je bilo bezbolno kao i sa Gabrijelom, ali nekako mi je vise zao zbog ovog prestanka nego zbog onog s G....ovo dojenje mi je bilo puno jednostavnije i nije mi uopće umaralo naspram onog prvog

Čak mi dodju dani da mu uvalim cicu....al ne znam...bas mi je ovaj prestanak fakat tesko pao

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Bolje tebi nego njemu
    Budi sretna da je djecak tako sam odlucio i sproveo. Ti probaj nadoknaditi extra mazenjem... Bar ja tako planiram, jer i meni dojenje sve vise znaci a i mi lagano prestajemo...

Tiwi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Iva

iki avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Iva kad čitam koliko se mame muče i koliko teško kikačima pada skidanje s cice, mogu smo reć Hvala Bogu ga kod Vas nije bilo tako.

Bitno da je tvom bebaču to ok, a tebi da te što prije prođe.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •