Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: STOLICA SVAKI TREĆI DAN

Gogica 24 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno STOLICA SVAKI TREĆI DAN

Alen je star 6,5 mjeseci uredno papa, dohrana mu paše jedino nas muči stolica. Kaka svaki treći dan i to uz pripreme, prvo lagano počne cenruljiti malo tiskati ali neće obaviti posao dok mu ne skinem pelenu. I tako već mjesec dana. Što napraviti da se to malo regulira?

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

U početku dohrane daje se obično riža, mrkva, banana - sve što zatvara. Ako ste imali takav meni, vjerojatno je to razlog. Nađi na kalendaru dohrane neku namirnicu koja otvara - ja ga više ne znam, ali možda kruške? Mojima je pasala i cikla, ali ne znam da li je prerano.
    Dodaj i maslinovog ulja u slane (ali ne i sol) obroke.
    Ako koristiš formulu, odaberi neku bez škroba.
    Bit ćeš jednog dana sretna kad skine pelenu. Mi smo imali problema kad nam malac s 2.5 godine nije htio kakati bez pelene...

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Pa skini mu pelenu! Prociri na Attachement parrenting - od rodjenja bez pelena. Bebe su ti jako pametne

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Moj pisani engleski ...
    Evo link:
    http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewtopic.php?t=3364

Sanjica avatar
    Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Ista stvar i s nama. Meni Vjeko nije kakao i po desetak dana dok sam ga samo dojila. Iz tog razloga nadohranu smo počeli i zadržali samo na namirnicama koje mekšaju stolicu. Obožava voćne kašice i sokove od kruške, marelice, breskve... Izbjegavamo bananu i mrkvu, jedino ako ima malo u nekim mješavinama kašica. I sada nekada nema stolicu dva ili tri dana, ali je obilna i kvalitetno kašasta. Da li i dalje dojiš?

andrea avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Moj Bojan je isto 6,5 mj., i imali smo isti problem, što je trajalo nekakvih 3 tjedna. On je isključivo dojena beba, pa smo nadohranu započeli prije 15 ak dana i ja, naravno, odmah mrkvu,nisam imala pojma da štopa, onda sam ju izbacila, sada mu najviše dajem kruške i kroz koji dan se izreguliralo, tak da će ti se to vjerojatno srediti. On dok je bio isključivo dojen, nikada nisam kuzila po izrazu lica kada se pokakao, ali sada i njemu treba malo "koncentracije", pa se počne malo meškoljiti i tiskati,ipak je sada kakica malo konkretnija, iako nije tvrda. 8)

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •