-
VITAMINI NAŠI SVAKODNEVNI!!
Ma tila sam vas sve skupa pitat kako vi sa vitaminom D?
Ja, jadna, u strahu za svoje čedo malo kako će bit rahitično jer ga senilna majka zaboravi dat....tek koji put u mjesec dana?????
Koliko je u stvari bitan vitamin D?
Tila bi napomenit da dojim i da mi malecka ima 6mjeseci.....
:? :?
Momze obrisala visak smajlica
-
Osoblje foruma
margiti ga nikad nisam dala
dojim i apsolutno svaki dan smo vani i smatram da joj ne treba
-
i ja zaboravim dat po tjedna dana....i zaboravila ih ponjet na more.....a imam periode kad dajem svaki dan....
mi nismo ništa dobivali pa smo ok ispali (relativno
)...šalim se...
-
u 5 mjeseci ja još imam petinu 1. bočice....
-
D vitamin se sam stvara u organizmu koji uziva dovoljno sunceve svjetlosti.
Mislim da ne bi trebala puno brinuti o tome, ipak ste vi se nauzivali sunca.
Ja bih zimi ipak malo cesce dala, ali ako koji dan i zaboravis nije bad
-
Svaki dan...obavezno.
-
Samo ako prethodni dan nismo bili u šetnji (što je rijetko) Prije nakoliko dana kupila sam novu bočicu
Mene nešto drugo zanima. Na uputi za upotrebu lijepo piše "čuvati u frižideru" A meni apotekarica uredno dade kapi koje su stajale na polici, na temperaturi koja uveliko prevazilazi onu u unutrašnjosti frižidera. :? I šta sad? Šta ja to dajem (kad dajem) svojoj curici? Ima li u tim kapima uopšte D vitamina, ako mu toliko šteti temperatura viša od frižiderske?
-
ja svoje stavila u frižider al nisam išla ja po njih u ljekarnu...iakos umnjam da su stajale u frižideru :/
-
I ovdje se pisalo o vitaminu D
-
mi ne dajemo vitamin D, M ima 6 mjeseci.. Dati cu mu koju kap po zimi kada udare one dugotrajne kise i kratki dani... ( iako mislim da mu to uopce ne treba koliko znam, ali opet, tada ce biti stariji pa mu koja kap nece nikako skoditi ( a mislim da skodi malom organizmu od svega par mjeseci- pogotovo ako jedino poznaje maminu ciku
)
-
sad ste me podsjetile na njega.
u pocetku sam ga davala,pa sam eto zaboravila i ma vec sigurno 3-5,mozda i 5 mjeseci.a bocica stoji.
-
-
tina parada, mislim da nemas razloga za bojazan.
ja sam svom djetetu davala vitamin D samo tijekom zimskih mjeseci i to svaki drugi-treci dan.
cim se pojavilo sunce i znala sam da moze provesti bar 15-ak minuta izlozen suncevim zrakama, nisam davala.
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma