Pokazuje rezultate 1 do 18 od 18

Tema: upala ušiju

clumsy mom avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno upala ušiju

Pretprošle noći mi se Matija probudio jer ga bole uši. Pokazivao je na oba, smirivao se kad bih mu uvo pokrila šakom i tako držala, stenjao...Onda je tražio da piški i da ga vratim u njegov krevetić. Zaspao je čim sam ga spustila i o ušima više nikakve priče ni do jutra a ni juče celog dana. Kad ga pitam bole li ga kaže da su ga bolele kad je spavao ali da ga više ne bole. Veseo, jede, igra se...

Šetali smo jedno 2h u subotu pre podne po prilično jakom vetru što može a i ne mora da bude razlog.

Ono što mene zanima jeste da li da ga ipak odvedem kod pedijatra da mu pogleda uši. Mislim, malo mi je nelogično da ga bole sat vremena a onda ništa ali ipak nisam mirna

vještičica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Ja bi odvela pedijatru. Što je sigurno - sigurno je. Pusa tebi i dječacima

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

mislim da ne trebaš kod pedijatra,
    uši kad bole onda ne prolazi tako lako i tako brzo...
    imam iskustva, nažalost

Nataša,Sarajevo avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Možda je samo nezgodno ležao pa se nažuljao.
    Al svakako ne bi zgoreg bilo da doktor poviri - za svaki slučaj.

dorijan

Početno upala ušiju

Imam djete od 3 godine koje konstantno ima upalu ušiju.Predhodna upala završila je sa upalom pluća jer su me doktori uvjeravali kako će mu od Klavocina proći. Prije tri tjedna opet je dobio upalu uha i završio 10 dana na Klavocinu. Kada sam došla na kontrolu sve super da bi drugi dan dobio temperaturu i opet upalu oba uha. Završili mi kod specijalista i opet 10 dana na Cedaxu.Došli mi na kontrolu i opet super-za tri dana ( danas) "iznenađenje" djete u histeričnom plaću i drži se za uho.Danas završila na hitnoj da bi ustanovili OPET upala oba uha i OPET na Cedaxu.
    MOLIM one koji su imali sličnih iskustava da mi odgovore kako su se izvukli iz tog začaranog kruga.

kinder avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

treći krajnik

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

sa 3,5 god izvadili sva 3 kraj.,od onda bolje. :D

_________

D 1998.
    I 2007.

Audrey avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj div prvotno napisa
    sa 3,5 god izvadili sva 3 kraj.,od onda bolje. :D
    Ovo bih potpisala, smo se u našem slučaju radilo o 2,5 godina.

Važno je držati nos prohodnim, čistiti s puuuno fiziološke, ako je začepljen kapati. Mi smo počeli koristiti i sprejeve za nos i grlo s propolisom.

dorijan

Početno

Da, i moj pedijatar isto to kaže međutim dok dođem specijalistu njegov odgovor je kud bi oni stigli kad bi vadili krajnike po željama.Što se tiče nosa potrošila sam litre svakakvih kapi i ništa. Ako slučajno znate nekog dobrog specijalista u ZG-u može i privat bila bih vam zahvalna.Samo da konačno znam što mi je raditi.

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno Re: upala ušiju

Citiraj dorijan prvotno napisa
    Imam djete od 3 godine koje konstantno ima upalu ušiju.Predhodna upala završila je sa upalom pluća jer su me doktori uvjeravali kako će mu od Klavocina proći. Prije tri tjedna opet je dobio upalu uha i završio 10 dana na Klavocinu. Kada sam došla na kontrolu sve super da bi drugi dan dobio temperaturu i opet upalu oba uha. Završili mi kod specijalista i opet 10 dana na Cedaxu.Došli mi na kontrolu i opet super-za tri dana ( danas) "iznenađenje" djete u histeričnom plaću i drži se za uho.Danas završila na hitnoj da bi ustanovili OPET upala oba uha i OPET na Cedaxu.
    MOLIM one koji su imali sličnih iskustava da mi odgovore kako su se izvukli iz tog začaranog kruga.

Pozdrav dorijan, ima li što novo kod vas? Prošlo je već neko vrijeme od posljednjeg posta, pa me zanima kakva je sada situacija, je li bolje?
    Moja djevojčica ima petnaest mjeseci i prije tri je krenula u vrtić. U posljednjih mjesec i pol dana imala je tri upale ušiju, prva bolna - Klavocin, dva tjedna nakon toga bakterija u nosu i Sumamed, četiri dana nakon Sumameda procurilo lijevo uho - ponovo Klavocin. Prije dva dana je popila posljednju dozu Klavocina i sinoć je opet počelo curiti uho. Naravno sve prati i curenje nosića, u koji stalno ulijevamo fiziološku i operil, ali nosić joj uz sve to nije zaštopan. Sutra je opet vodimo na pregled kod otorinca i bojim se da sljedi još jedan antibiotik, zato me zanima kako je sve prošlo kod vas. Nekako nam je slična početna situacija, osim što ste vi duplo stariji.

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

[/quote]Imam djete od 3 godine koje konstantno ima upalu ušiju.Predhodna upala završila je sa upalom pluća jer su me doktori uvjeravali kako će mu od Klavocina proći. Prije tri tjedna opet je dobio upalu uha i završio 10 dana na Klavocinu. Kada sam došla na kontrolu sve super da bi drugi dan dobio temperaturu i opet upalu oba uha. Završili mi kod specijalista i opet 10 dana na Cedaxu.Došli mi na kontrolu i opet super-za tri dana ( danas) "iznenađenje" djete u histeričnom plaću i drži se za uho.Danas završila na hitnoj da bi ustanovili OPET upala oba uha i OPET na Cedaxu.
    Moja djevojčica ima petnaest mjeseci i prije tri je krenula u vrtić. U posljednjih mjesec i pol dana imala je tri upale ušiju, prva bolna - Klavocin, dva tjedna nakon toga bakterija u nosu i Sumamed, četiri dana nakon Sumameda procurilo lijevo uho - ponovo Klavocin. Prije dva dana je popila posljednju dozu Klavocina i sinoć je opet počelo curiti uho. Naravno sve prati i curenje nosića, u koji stalno ulijevamo fiziološku i operil, ali nosić joj uz sve to nije zaštopan

Ja mogu sve ovo potpisati
    Izvadili treći krajnik, bilo mjesec i pol dobro i onda opet ispočetka-bol, curenje uha (3 puta u mjesec dana). Posustajem...

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Uh, odličo sam ovo složila

Ovako je trebalo
    Moja djevojčica ima petnaest mjeseci i prije tri je krenula u vrtić. U posljednjih mjesec i pol dana imala je tri upale ušiju, prva bolna - Klavocin, dva tjedna nakon toga bakterija u nosu i Sumamed, četiri dana nakon Sumameda procurilo lijevo uho - ponovo Klavocin. Prije dva dana je popila posljednju dozu Klavocina i sinoć je opet počelo curiti uho. Naravno sve prati i curenje nosića, u koji stalno ulijevamo fiziološku i operil, ali nosić joj uz sve to nije zaštopan
    Ja mogu sve ovo potpisati
    Izvadili treći krajnik, bilo mjesec i pol dobro i onda opet ispočetka-bol, curenje uha (3 puta u mjesec dana). Posustajem...

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

a koliko ste bili stari kada ste operirali?
    ja sam nas upravo naručila kod doktora Baudoina, dosta su ga hvalili i na ovdje i naša pedijatrica ga je preporučila.
    Da li je netko koristio GARASONE kapi za uši kod tako male djece? Obzirom da uho curka (nema temperaturu niti bilo kakve duge simotome) a doktor nas može primiri tek u utorak, preporučili su kapanje u uho.

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

mi smo nakon tjedana i tjedana problema sa upalom uha probali sa homeopatijom i evo vec mjesec dana smo zdravi i nis ne boli!! :D

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Citiraj bucka prvotno napisa
    mi smo nakon tjedana i tjedana problema sa upalom uha probali sa homeopatijom i evo vec mjesec dana smo zdravi i nis ne boli!! :D
    divno, tome se nadam, samo reci kako - gdje i kod koga trebam otići? Je li homeopat iz Zagreba?

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

mi smo nakon tjedana i tjedana problema sa upalom uha probali sa homeopatijom i evo vec mjesec dana smo zdravi i nis ne boli!!
    Mi smo već godinu dana na homeopatiji :/

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

mi smo kod romane đekić koja ima konzultacije u zg-u utorkom!
    091/7608902

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Ma i mi smo kod nje...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •