il kako to vec nazvati... sve vezano za glazbu, od skola, do igraonica, radionica... bilo zborovi, bilo orkestri, bilo ritmika, igra il sto vec. za djecu svih uzrasta...
zelja mi je da na ovom topicu budu postavljeni linkovi ili dane informacije (posebice telefonski brojevi) o svemu vezano za glazbu u zagrebu (a moze i sire)...
motivi za postavljanje ovog topica jesu egoisticni... zelim dijete upisati ili u djecji zbor ili (kao sto vec spomenuh negdje) dati na sate pianina/klavira/glasovira il kako se to vec sad zove. trazim po netu, al nikako da nadjem ono sto mi se svidja.
nadam se vasoj pomoci... :D

Odgovori s citatom
) a da je glazbene struke možda bi se mogao organizirati posjet nekom orkestru. Vjerujem da bi klincima bilo zabavno. Naša grupa je svojedobno bila u laboratoriju, u tiskari.... Sve su to organizirali roditelji. No, to je ipak za malo stariju djecu. Uzrastu od 3 godine bilo bi dovoljno da im netko donese neke puhače instrumente, prenosive udaraljke, bongose... Probajte nešto organizirati.
pa valjda je to ono što se nekad zvalo muzička omladina - samo ne znam jel' to cijela organizacija kao nekada, ali ovi koncerti se zovu 'za glazbenu mladež'. To ti dođu škole iz cijele Hrvatske, koncerti budu preko dana, a ima i koncert za građanstvo, barem je Harry Potter bio.
), a djeca mogu na svemu tome biti, a ako im bas dosadi, pa pocnu negodovati, s njima se onda malo izadje van. Ali iz iskustva.. nije im dosadno, slusaju razjapljenih usta i ociju..