Pokazuje rezultate 1 do 15 od 15

Tema: Primio Viaggio Sip vs. Maxi Cosi Cabrio Fix

MoMo avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno Primio Viaggio Sip vs. Maxi Cosi Cabrio Fix

Vrijeme je da kupimo autosjedalicu. Buduci da ce nam kolica biti peg perego, zeljeli smo i takvu sjedalicu ( Primio Viaggio Sip) ali sam shvatila da je ta sjedalica teska 4,5 kg !!!! Druga njihova sjedalica (Primi Viaggio) mi se cini premala a moja beba je vec u busi veca od prosijeka : ))))

Druga opcija nam je Maxi Cosi Cabrio Fix. Shvatila sam (sto sa foruma sto iz price sa prijateljicma koje imaju bebace) da u nekim slucajevima bebaci prerastu tu as prebrozo. Nemam namjeru nosioti bebicu satima u AS ali znam da cu nekad biti u situaciji da je prenesem od tocke A do tocke B u AS..zato ne bih zeljela kupiti pretesku sjedalicu? Voljela bih cuti misljnje ekspertica –jer mi je sigurnost bebcie na prvom mjestu.
    I da nikako ne mogu skontati da li za Maxi Cosi obavezno treba i baza?

Nadam se da nisam previse zakomplicirala. I unaprijed hvala

Administrator foruma daddycool avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

za MC cabriofix nije nužna baza, ali ona znatno pojednostavnjuje vađenje i stavljanje sjedalice u auto. o veličini bebe i brzini kojom će ona prerasti AS ne isplati se nagađati.

MoMo avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

DC hvala puno, i meni je malo cudno bilo spekulirati o tome ali neke prijateljice sumi rekle da su njihove bebe prerasle sjedalice sa 4 mjeseca :? meni to zvuci "malo" cudno ( doduse to su bile no name sjedalice...neke me neko pogresno ne razumije...).

u svakom slucaju thnx

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Isto sam se i ja dvoumila i na kraju uzela primo viaggo sip.
    Nekako mi je u živo izgledala bolje od maxi cosi iako maxi cosi nosi najveće bodove na svim testovima.
    S primo viaggo u kompletu dolazi i baza, a mogu je korisiti na kolicima što dobro dođe ako beba zaspi u autu, jednostavno je prebacim na kolica.

Ne znam koliko je teška maxi cosi, ali ne vjerujem da je puno lakša od primo viaggo sip.
    E sad, ne mogu ti reći koliko sam zadovoljna jer ju još nismo koristili, pa nema smisla da govorim nešto što ne znam.

I da, nikad se ne bi odlučila na stari model primo viaggo, jer je totalno drugačiji u odnosu na novi.

MoMo avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

hvala jana,

i ja kad bolje razmsilim mislim da ce ipak biti peg perego.. imam jos malo vremana da se premisljam

Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

svakako isprobaj i jednu i drugu sjedalicu u autu
    ako imaš volje i vremena, i naravno mogućnosti (ne znam ti lokaciju) svrati u subotu na pregled autosjedalica pa ćeš i naučiti kako se ispravno montiraju sjedalice, a ako imaš sreće možda netko bude i baš sa tim sjedalicama.

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

A gdje je u subotu pregled AS?

sorry na OT

Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Citiraj jana prvotno napisa
    A gdje je u subotu pregled AS?

sorry na OT
    Heinzelova, Zagreb
    MUP-ovo parkiralište, od 10 do 13

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Hvala puno
    Uopće nisam nigdje pročitala
    Nastojati ću da se dokoturamo do Zg!

brane avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

a zasto ne bi uzela Graco???
    velika, udobna, stabilna s bazom a nije preskupa
    znam djecu koja su do godinu dana bez problema bila u toj AS

MoMo avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

DC, hvala na sugestije i tako bih rado dosla na pregeld autosjedalica ali ne da nisam u ZG vec sam u drugoj drzavi pa mi je malo daleko. Mozda Beba Ena izlobira pregled AS u Sarajevu

brane hvala za sugestiju, svakako cu pogledati i tu AS jer da budem iskrena nisam ju gledala do sada.

jana ako odes na pregeld AS molim te javi dojmove.

MoMo avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Podizem i poporilicno mi je hitno...

zahvaljujuci "ekspeditivnosti" mene kao takve ali i MM-a jos uvijek nismo kupili AS a nasa princezica treba uskoro stici i ne zelim ju nikako voziti bez AS....problem je slijedeci koliko sam skuzila da je u neka auta problem namontirati AS sa fixatorom ili sam ja pogresno shvatila.

Molim pomoc tj misljenje....ja vozim mali auto - VW POLO pa kao neko ima iskustva sa montiranjem u prvom redu Peg P AS molim da mi javi dojmove.

nadam se da nisam zapetljala pitanje

thnx unaprijed

Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Citiraj MoMo prvotno napisa
    Molim pomoc tj misljenje....ja vozim mali auto - VW POLO pa kao neko ima iskustva sa montiranjem u prvom redu Peg P AS molim da mi javi dojmove.
    koji model sjedalice?

MoMo avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

DC,

mi smo mislčili kupiti Primio Viaggio Sip ali ako se ta tesko montira u POLO onda bi uzeli Primio Viaggio ( koja mi se cini nekako manja)

i hvala ti punoo punooo

Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Citiraj MoMo prvotno napisa
    DC,

mi smo mislčili kupiti Primio Viaggio Sip ali ako se ta tesko montira u POLO onda bi uzeli Primio Viaggio ( koja mi se cini nekako manja)

i hvala ti punoo punooo
    u svakom slučaju isprobaj i jednu i drugu pa onda odluči
    ako se ne varam PegPerego koristi gumenu H kopču koja baš nije najsretnije rješenje za blokiranje pojasa, pa iako montiraš sjedalicu po uputvstvima ona ima previše slobodnog hoda.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •