Stranica 5 od 6 PrviPrvi ... 3456 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 201 do 250 od 292

Tema: odjeca za trudnice

Početno

nera, imala si srece, ja bila u fun4mum, ostavila podosta para, koma, koma....ona pasica na hlacama mi se rastegnula da sad to izgleda totalno bjedno (jel da ju odrezem?!). kosulja koju sam uzela (iako upitnog sastava) je slatka al sam poslje skuzila da ima neku cudnu fleku (ko da je vec nosena), a bilo mi je neugodnjak mjenjat s obzirom da je prodavacila bila totalno ljubazna zenskica. trenirka mi se nakon pranja pretvorila u capri varijantu. majca koja pamuka nije vidla takoder se cudno izdeformirala. zali boze novaca.

tak da opet nosim angelove hlace kaj sam jos u prvoj trudnoci kupila. i kaj da sad radim :? :? :? , prenatal mi je skup, a i cudni su mi modeli, finjak izgleda na vjesalici, a na meni sve nekak cudno, steze, smeta neznam kaj cu oblacit sad kad zahladi, vise ne ne mogu svercat u netrudnickom.

prjedlozi koji ukljucuju beneton nek me molim vas zaobidu...

tnx unaprjed!

btw, vidla esprit na netu, veri najs, al bome su cjene....

dundo avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

ja se isto mučim i pokušavam pronaći neke hlače za sebe ali ne znam od kud da krenem ne daje mi se 500 kn za hlače koje ću nositi kratko vrijeme

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

dundo, ja sam narucila prije neki dan od neckermanna za 160kn hlače za trudnice. ne znam jos kakva je kvaliteta, javim kad stignu. ako nista drugo bit ce pidzama. Vidim da i la redoute ima nesto hlaca oko 300kn. na e-bayu se moze naci za 30-tak dolara, ali sve je to rizik.

dundo avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

hvala IV6300 baš javi kakve su ja sa nekermanom nemam baš nekog iskustva ali čula sam da je dosta loša roba

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Ja sam sebi kupila u Brodu Angel hlače, nisu možda super moderne ali su super udobne i odlične za posao (crne) i uz sve to koštale su 200,00kn. Sve u svemu sam zadovoljna.

alma_spk

Početno

ja sam uzela na malesnici u MAMA NOVA traperice za 250 kn i neku tuniku za 79 kn. vrlo sam zadovoljna jer su traperice fino mekane i uopce ih ne osjetim na sebi. ne zulja i ne stisce

anatom avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Curke!

U Prenatalu u Ilici jos imaju koji komad trudnickih traper tregerica jednan model po 300 kn ( bile 620) i jedan po 200 kn!Onak deblje taman za jesen i zimu.Samo pozurite jer mi se cini da je rekla prodavacica jos 2 3 dana je snizenje!

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

ja sam bila u Vlaškoj 11 u dućanu Novi život i ćini mi se OK roba, i ono što je meni najbitnije imaju dugih hlaća (ne mogu si inaće naći dovoljno duge hlaće, a sada pogotovo) i ćini mi se za sada kvalitetne...malo jesu skuplje, ali...

Zeljka33 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

evo ja sam danas napravila prvi šoping 'odjeće za trudnice' u Vlaškoj 11, Novi život...Kako je zahladilo, skužila sam da osim ljetnih haljina nemam što obući ili ako uspijem navući onda mi je neudobno....tako sam danas kupila 3 para hlaća - jeans, crne od samta i sive 'za posao'....to bi trebalo biti sada za cijelu zimu . Baš sam se iznenadila što ima stvarno raznih modela i boja i jako su udobne...inače i kad nisam trudnica teško nađem hlače da mi dobro stoje (bokovi problem ), sad mi se čini da mi ove trudničke stoje puno boljih od običnih . BTW. Žena u dućanu je baš ljubazna i daje savje

Zeljka33 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

...i slažem se s bebolinom...izgledaju kvalitetno i dužina je super za nas dugonoge

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

curke, koliko dođu traperice u dućanu "novi život"?

Zeljka33 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Citiraj Willow prvotno napisa
    curke, koliko dođu traperice u dućanu "novi život"?
    ima više modela i sve su cca 300 kn...moje su 390 kn, ostale hlače su od 290

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

zna li netko gdje mogu kupiti malo modernije hlače za trudnice (npr. dole malčice šire no obično) tj. da li imaju takvih modela u Zari (ZGB) ili sl. dućanima?

kik@ avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Maya_78-ja kupila prekrasne hlace u mama-nova

icyoh avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Imaš u Dorothy Perkinsu. Ja sam bila kupila za 300kn ful "moderne", sa širokim nogavicama i spuštenim džepovima

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Imate li nekakve sugestije za Rijeku, kamo se sve može kupiti odjeća za trudnice nije valjda samo onaj dućan u Adamićevoj??? Hvala
    Pozdrav,
    M.

Linda avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Koji dućani u Av. Mallu imaju trudničke stvari?

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Zara ima sigurno. Mislim da ima i TL.

Linda avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Ma daaaj? Obožavam Zaru, a nisam uopće imala pojma da ima trudnički dio. Pa gdje, u kojem dijelu?

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj krumpiric prvotno napisa
    Zara ima sigurno. Mislim da ima i TL.

Ja sam nekidan bila. Mislim da nema odjel za trudnice ili ja nisam vidjela. Sorry ako sam u krivu.

Lucas avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Linda prvotno napisa
    Ma daaaj? Obožavam Zaru, a nisam uopće imala pojma da ima trudnički dio. Pa gdje, u kojem dijelu?
    bokić! evo da ti pomognem Zara ti ima mali dio s trudničkom odjećom kad uđeš na desnu stranu od blagajne al pitaj neku od prodavačica. iskreno ja nisam bila skoro tamo al su mi rekle druge cure!
    pozdrav mojoj sugrađanki!

SunčicaVŽ avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Ja sam jučer iz Neckermanna naručila hlače za trudnice za 159 kn

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

pa jedino ako više nema?!?!?!? sorry ako je dezinformacija, nisam neka baš za šoping, al prije cca 6mj sam tamo kupila frendici majicu TRUDNIČKU na kojoj je pisalo nešto tipa rock star inside, i na etiketi je bilo ZARA mama ili nešto tako...i stajalo je to i trudničke suknje i trapke kraj onog dijela desno di su finije stvarčice...na stolu nedaleko od vrata.

Linda avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Hvala curke, sutra idem u pohod na Zaru, jupiii! :D

Citiraj Lucas prvotno napisa
    pozdrav mojoj sugrađanki!
    Nemoj zezat! Pozdrav i tebi i javi se ako nas skužiš (moje cure je teško ne prepoznati)

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Zara je imala nešto trudničke linije jedno kraće vrijeme. Sad više nemaju (ja pitala još početkom ljeta),nažalost!
    Ima odličnih -i ne preskupih traperica u Nami na trgu.

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Zara je imala nešto trudničke linije jedno kraće vrijeme. Sad više nemaju (ja pitala još početkom ljeta),nažalost!
    Ima odličnih -i ne preskupih traperica u Nami na trgu.

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

ja sam bila u zari nedavno, imaju još uvijek trudničke robe ali jako malo, par traperica (meni ne stoje nikako) i par slatkih haljinica,
    imali su prije ljeta puno više robe sad se sve svelo na par stvarčica :?

u king crossu benetton više neće držati trudničku robu, imaju još samo ostatke od ljeta (doduše sniženo), uputili me na Ilicu,
    a u turbo limaču (također u king crossu) sam vidjela super (uske) traperice od Esprita, 400 kn (sniženo, fakat su preskupi!!!), ali nije bilo mog broja, imali su od 42-44, i nešto šosića i ljetnih stvari

tako da odoh i ja u namu u ilicu :D

Linda avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

ja sam bila u zari nedavno, imaju još uvijek trudničke robe ali jako malo, par traperica (meni ne stoje nikako) i par slatkih haljinica,
    imali su prije ljeta puno više robe sad se sve svelo na par stvarčica
    Zaletjet ću se danas pod pauzom, pa vam javim najsvježije stanje.
    A Benetton u Av. Mallu?

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

U tom benetonu nemaju liniju za trudnice.

Linda avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Citiraj Anna8 prvotno napisa
    U tom benetonu nemaju liniju za trudnice.
    U pravu si, provjerila sam

A što se tiče Zare, imaju dva štendera s trudničkim stvarima, no ništa od onoga što sam tražila, ali nisam odustala, nego malo pronjuškala po netrudničkim stvarima i pronašla dvije krasne majice rezane ispod prsa, k'o stvorene za trudnjače.

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Linda, OT ali, ČESTITAAAAAAAAAAAM!!! :D

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Isti problemi i ovamo kod nas-ili je preskupo ili je totalno demode. Ovaj put sam imala sreću pa sam dobila dosta stvari od prijateljice koja je bila trudna u istom periodu kao i ja sada i sve te stvari pokupovala u Njemačkoj u H&M i ne po tako astronomskim cijenama kao što su kod nas.
    A osim tih stvari, nekako se najudobnije osjećam u tajicama ( koje možete kupiti bilo gdje ), čizmama i dužim tunikama ili džemperima kojih isto tako ima svugdje.

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

I još kakava dobra torba i neki detalj uz to i super izgleda.. Ja sam inače u 23.tjednu i već mi se naravni vidi i stomak i svukuda sam se fino proširila

Romana avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Ja sam danas kupila prekrasne hlače za jednu svadbu-170 kn.Ornela u Dubravi.Ima lijepih stvarčica i cijene su ok.Vidjela sam da imaju i samterice,mislim da su oko 200-250 kn.

winnerica avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Ja sam "ubola" u Mama Novi traperice za 250 kn, fine su mekane i blago rastezljive, a dio u struku je savršen. Zadovoljna sam. Još mi treba par vesti i haljina (tak sam si zamislila), a haljinu sam vidjela za cca 350 kn isto u Mama Novi.

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Cure,jel vam stigao neckerman.
    Na kojoj stranici kataloga su te crne hlače,tj.trudnička roba?

SunčicaVŽ avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Nije još stiglo, očekujem to drugi tjedan, a moda za trudnice ti je ovdje :
    link

Naručila sam ove hlače : naručene hlače

a i ove mi se čine ok hlače

Lucas avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

e cure gdje da kupim spavaćicu za u rodilište? sve šta sam gledala imaju 3 gumba naprijed kak da cicu izvadim kroz taj mali prorez? inače nosim 5icu tak da me ne pitajte kolike su mi sad i kolike će tek biti.. :?

rebeca avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

nače nosim 5icu tak da me ne pitajte kolike su mi sad i kolike će tek biti..
    Imamo isti problem, mene već bradavice bole,a cice jedva skupim u najveći grudnjk. Igrom slučajeva sam jedan put kupila na nekoj akciji van HR. kad sam bila, neke ogromne grudnjake, pa tako da ću njih neko vrijeme moći. A šta kad rodim, gdje kupiti onaj sa prozorčićem na ciki za dojenje? Naravno i neku praktičnu spavačicu? Ja ću za Božić u Zg. pa me zanima gdje te stvari gore mogu kupiti?

kik@ avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

rebeca-ja sam takav grudnjak za dojenje kupila u mama novi i kosta 180kn
    Lucas-spavacica imas u vlaskoj u beti i vrtuljak mame i bebe

Lucas avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

kik@ hvala puno idući put kad idem u grad budem potražila. thanx!!!

Linda avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Ja si moram novi zimski kaput nabavit, jer prošle godine sam si, biserka, namjerno kupila br. 36. u kojem sam jedva disala, još tome turbo uzak u struku, s motivacijom mršavljenja, naravno. Srećom da je sad in rezano ispod prsa, pa sam već snimila jednog u Zari koji komotno može podnijeti trbušinu.

kik@ avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Linda-kad kupis javi nam,ja bi isto trebala kupiti a voljela bi nekakav sta cu i kasnije moci nositi

Lucas avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

šta se tiče kaputa za zimu - posudila sam od tete pelerinu tak da ak se udebljam i 50 kila opet stanem pod taj šator

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Ja sam bila ovih dana po radnjama, jer kod kuće nemam ništa u šta mogu ući. Međutim, i pored toga što sam videla dosta lepih i zgodnih stvari za nas trudnice (dosta toga i nisu zapravo trudničke stvari, ali srećom što je sad takva moda) meni je nekako žao da silne pare dam na garderobu koju ću nositi sad i ko-zna-kad. Nekako mi je draže da je čuvam za ono što će mi biti potrebnije.
    Ali, opet, moram u nečemu šetati i ići vani... Totalna sam zbunjola :?
    Što se tiče kaputa i ja sam u Zari videla, pa bar 7 modela koji mi super izgledaju i mogu se nositi sa stomakom i bez njega, ali mi je skupo iz gore navedenih razloga

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

S obzirom da u Rijeci nisam našla ništa pametno...snašla sam se, Ja sam nešto robe naručila preko La Redoute kataloga, bilo je par slatkih stvarčica, aostalo sam zamolila moju sestričnu u Njemačkoj da prošvrlja po dućanima umjesto mene ( a i vjerujem u njen modni ukus), tamo je bar 3 puta jeftinije nego u Hrvatskoj. Tako da sam doslovno za 100 Eura dobila 4 para trudničkih hlača, 3 zimske majice i jednu košulju i to sve jako fine krpice...da sam to išla kupit u Hrvatskoj potrošila bih bar 2000 kn. Uopće ne kužim zašto ovi po našim dućanima tako nabijaju cijene...GRRRR

Pepita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Ma zbilja pretjeruju s cijenama
    Ja srećom ovu trudnoću prolazim super što se tiče garderobe. Zatrudnila sam u ožujku i do prije mjesec dana nisam ništa kupila. Ljeto sam nosila svoje haljine kojim imam more i sve su mogle.
    Sada sam kupila jedne hlače, jedne sam dobila i to nove novcate, a majice još uvijek mogu sve svoje stare.
    Još dva mjeseca do poroda pa i ne mislim ništa kupovati.

A na kraju krajeva imam i mužića pa njemu ukradem što mi treba, bar za šetat psa i za po kući, gdje me nitko ne vidi

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

evo da javim, kupila sam odlične duže potkošulje (kojih mi je kronično falilo otkad je zahladilo) i spavaćice s gumbima (za dojenje) u mtč-u po prilično povoljnim cijenama!

Lucas avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

u kojem mtč-u? koliko sam ja primjetila u različitim gradovima su različite cijene

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

evo da javim, kupila sam odlične duže potkošulje (kojih mi je kronično falilo otkad je zahladilo) i spavaćice s gumbima (za dojenje) u mtč-u po prilično povoljnim cijenama!

Stranica 5 od 6 PrviPrvi ... 3456 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •