-
-
Cestitke cure i zelim vam mirne trudnoce.
-
-
Iskrene čestitke mamicama
-
joj, i ja suzim kad čitam sve vaše lijepe riječi.......
-
zajedno ste jaci :D cestitam od
-
Jaaaako, jako, jako, preko neba sam sretna zbog vas, cure! Čestitam! :D :D
-
krasna priča! :D čestitam!!!
-
Drage moje!!!
kad sam prvi put čitala ove vijesti toliko sam grcala u plaču od ganuća da nisam bila kadra poslati vam svoje iskrene čestitke. Iako znam priču i večeras (nakon povratka s dječjeg rođendana) sam se uspjela rasplakati , a i što ću drugo kad već mjesec dana plačem na svaku reklamu za pelene i dječje kreme, a male dječje nogice i guze su mi toliko neodoljive da sjedim u parku satima i promatram klince. I sve to dok čekam svoj next IVF i termin u 06 08 u Mariboru. Uživajte i svako vam dobro.
-
bebomanka
otta i nela37 CESTITAM!!!!!! :D :D
Zivjele VI, vase mrvice i vasi muzici!!
BRAVO MARIBOR!!!!!!!!
-
-
-
-
Još jednom ČESTITAM!!!!!!!!!!!!!!!
A i mislim se da nađem nekog da ide sa mnom skupa u postupak, možda nam to donese sreću
-
-
Cure!!! Čestitke od
. Ohrabrujete nas svojom pričom!!!
-
Evo samo novi info !
Bili na uzv i vidjeli srčeko !!! A na 3d uzv se već vidi ono kao beba !!!
Cure moje, želim vam da što prije osjetite ovo !!!
-
Ma, bravo, jupi za srčeko :D !!!
-
Je li i otta bila? Više ne znam što znači kad pišeš "bili" - bili ti, bebica i TM, ili ti i otta (doduše, tad bi napisala vjerojatno "bile")
.
-
Divno cure, moje čestitke!
-
nela37 jupiii za srceko! :D
-
-
bravo :D
-
Jupiiii
:D
-
nela, super za malo srčeko
:D
-
Nela, super za srčeko! :D
-
-
evo da i ja javim novosti , sad ću sad pa evo (pa nam ne radi telefon nekoliko dana , pa moram prekinuti i tako ) ; bili i mi na uzv i vidjeli dva
mala srčeka tj dvije male mrvice koje pulsiraju. I jako smo sretni , lebdili smo doslovno neko vrijeme i sad smo se malo napunili energijom i ohrabrili pa jeva čekamo sljedeći...
-
Super, otta, čestitam uduplo :D :D !
-
-
-
Otta i Nela :D
Cure, čestitam još jednom od sveg srca.
-
-
-
-
Otta i Nela super za mala srceka :D
-
-
Lijepe moje trudnice čestitam vam na srčekima i zbilja sam sretna zbog vas iako plačem ko rodna godina.
-
joj cure, fenomenalne vijesti, čestitam od srca !!! :D
-
-
-
otta, juhuhu!
-
Grlim vas i ljubim
virtualno
-
-
-
-
-
-
Vrijeme leti! Uživaj!
-
I ja se sjecam nekih kava, odn. dvije na koje sam dosad bila:
- Kava 1 (davno je to bilo, nemogu se sjetiti kada - krajem 2005? Importanne Galeria): upoznajem simpaticnu Lidali koja kaze da je pred odustajanjem. A vidi ju sad!
- Kava 2 (proljece-ljeto 2007. OPC): upoznajem isto tako simpaticne Nelu37, Ottu, Fjoru, Inu33... i jos nekoliko cura. No ove 4 navodim poimence jer su sve u ovom kratkom vremenu ostale trudne! Cak cetiri s jedne kave, nije li to fenomenalna statistika?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma