Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 66 od 66

Tema: je li i vaš sin metroseksualac? :)

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj summer prvotno napisa
    Citiraj Anita-AZ prvotno napisa
    OT, ali ne znam gdje bi prokomentirala.
    Naš Li ima malo dulju kosicu, presladak je i nosi sve boje odjeće, pa tako i žutu, narančastu i crvenu, ustvari sve osim ružičaste.
    ...
    Kako reagirate na takve stvarčice s okolinom? Do sad sam imala djevojčicu, a kad djevojčica nalikuje dječaku to nije strašna stvar, obrnuto je izgleda vrlo neodobravajuće.
    Kod nas je isto ovako, vecina misli da je curica. Ali ja sam bas dobila suprotan dojam od Anite - mnogo ljudi se kasnije ispravi da su tako mislili zato 'sto je lijep kao curica', 'ima pravilne i njezne crte lica, pune usne' i slicno. Meni svejedno - prekrasan mi je svakako.
    I kod nas je isto tako. Bilo je čak i sličnih "ispravljanja" jer je "lijep kao curica"... no, radi oblačenja i dulje kosice, vidim da (neki) stariji reagiraju sa velikim čuđenjem i neodobravanjem, kao što je onaj upit pokazao.
    Ma.. uopće se neću opterećivati time.

Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

AA isto ima dužu kosu, nosi sve boje osim roze i često ga zamijene za curicu (iako ga nikad nisu zanimale "ženske" igre). Najjači mi je komentar jednog tate koji je sinu na toboganu rekao: "Pusti da se curica (AA) prva spusti, žene uvijek imaju prednost."

Kod nas u parkić dolazi presladak 2,5-godišnjak s kosom do pola leđa i moram priznati da sam se par puta ulovila da razmišljam - što ga kog vraga ne ošišaju, izgleda kao curica

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

moj sin može nositi dugu kosu kad on to odluči i kad je bude sam mogao prati

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

dok F nismo ošišali svi su komentirali - vidi curica, od kad je ošišan je to prestalo, ali više ne dam tati mašinicu u ruke, dakle, očekujmo opet...

od boja - nosi sve osim roze, mada ipak najviše plavo jer i ja nosim najviše tu boju, pa da je bila i curica nosila bi plavo

a kremice - obožava, mlijeko za tijelo je obavezno nakon tuširanja, ličeko maže sam dok mu ne oduzmemo kremicu, gleda pažljivo kad se ja šminkam, a robicu bira sam - nema šanse da mu obučem majicu koju sam ja zamislila ako se njemu ne sviđa...

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Osim sto ponekad iziskuje moj karmin, Viktor je u totalnoj Balkan - macho furci. I divi se svom glavicu kad god stigne....

a zakaj avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

ninet, bas sam se pitala gdje si ti

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Prvo puno posla, onda malo odmora....onda cekam da prodje bura ovdje... ...i evo me...

MalaSirena avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja bih se samo osvrnula na ovaj, tako često dobiven, kompliment 'lijep je ko curica'. Kaj to znači da dečki u biti ne mogu biti lijepi, ali s obzirom da izgledaju ko curice onda jesu??

Zdenka2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj MalaSirena prvotno napisa
    Ja bih se samo osvrnula na ovaj, tako često dobiven, kompliment 'lijep je ko curica'. Kaj to znači da dečki u biti ne mogu biti lijepi, ali s obzirom da izgledaju ko curice onda jesu??
    Drago mi je da si to napisala, jer sam ja pregrizla jezik da ne budem svakom loncu poklopac. Moj M. je lijep, a izgleda kao dečko i tako je izgledao još kao mala beba.

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj Zdenka2 prvotno napisa
    Citiraj MalaSirena prvotno napisa
    Drago mi je da si to napisala, jer sam ja pregrizla jezik da ne budem svakom loncu poklopac. Moj M. je lijep, a izgleda kao dečko i tako je izgledao još kao mala beba.
    I moj F...

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Ja V nikad nisam smatrala lijepim. A da je sladak - najsladji je na svijetu.
    Mala sirena - pa mi smo ipak ljepsi pol nismo li?

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

isuse sad sam otvorila i umrla od smijeha
    naime moj toncek se ujutro sminka s menom i ceslja s cetkom i jako voli moje slape i cipele....a da o parfemima i kremama ne pricam,naravno tu su i sminke za usta i ostalo.
    a deodoransi su mu opsesija
    i tako jedan dan dojdemo mojoj mami i on u kupaoni navali na dezice a moja mama kaze-daj toni sve si naspricao po sebi kao kaka peder....( u sali-ne posprdno-moram naglasiti) i tako moje dijete sada kada se ide van odjuri u kupaonu i kaze-daj me spricaj ja sam ti pedej!!!!!! ja umrem i kazem-ma jok mozes biti ako zelis metroseksualac...on kaze ok -metro

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

toncek, legendo!!!

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

daj reci.....sam mi fali uvrticu da to kaze i ------HOP----eto mene na razgovoru kod psihologa npr

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

uh, pogledaj koliko nas je gore - jos ces se i nacekati u redu kod psihologa zbog istog problema...

MalaSirena avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

tonček, zakon

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •