Rauš Darko iz Poreča po nekim saznanjima pomoću hipnoze rješava okorjele pušače (MM) pušenja![]()
Imate li neka saznanja o tome???
MM se prilično zagrijao za to i namjerava krajem mjeseca u Poreč .
Probati ili ne :?
Rauš Darko iz Poreča po nekim saznanjima pomoću hipnoze rješava okorjele pušače (MM) pušenja![]()
Imate li neka saznanja o tome???
MM se prilično zagrijao za to i namjerava krajem mjeseca u Poreč .
Probati ili ne :?
Ne znam nista o toj hipnozi, ali znam da sam ja drasticno smanjila pusenje uz pomoc magnetne kartice BioG Chip Card
Ne smrdim vise po cigaretama, ne iskasljavam onaj slajm i osjecam se potpuno drugacije
Mogu satima biti u kuci da se niti ne sjetim zapaliti cigaretu
Oriana, jesu li to one kartice koje se uvale u kutiju?
Gdje se mogu kupiti?
Moja prijateljica je prestala pušiti nakon hipnoze u Poreču,
ona uopće nije imala volje za prestati pušiti išla je zato što ju je muž nagovorio.
Nakon hipnoze gadile su joj se cigarete i sada je sretni nepušač.![]()
Iz moje firme je par ljudi prestalo pušiti zahvaljući tom čovjeku u Poreču. Kolko imam saznanja, cijena je oko 400 kn, i moze se za tu cijenu doći dva puta, ako se od prvog puta ne postigne željeni rezultat. Baš jučer mi kolegica priča da je njen muž pušio dnevno dvije kutije i prestao je nakon senase u Poreču :D . Pa, valjda ona nekaj ima u tome, ak rezultati postoje.
Da se pohvalim da sam defenitivno prestala pusiti. Nakon 17 godina pusenja evo sada vec preko 2 mjeseca NE PUSIM!!!!!!!![]()
Bila sam strastveni pušač (od svoje 16 godine do trudnoće sa 36,5 g.). Tada sam odlučila prestati i evo sada je već 1,5 g i ne pušim (i nisam jedan od cendravaca nepušača kojem smeta dim i sl.....).
Bit će da sam volja. S druge strane, možda je i psiho faktor prisutan jer još dojim Lovru i ne želim ga trovati. O totalnom nepušenju moći ću komentirati kada prestanemo dojiti...
No, isto sam svojevremeno (prije par godina) probala sa tim KARTICAMA što se umeću u kutije. činjenica je da je okus cigarete bio drugačiji (lakši). Međutim, bed je taj što sam zaboravila da se kartica nalazi u kutiji i frknula sam je u smeće sa praznom kutijom...![]()
Što se tiče hipnoze (u Poreču) čula sam za to i od jedne osobe da se stvarno odvikla od pušenja...(no ipak tu je prekratko razdoblje, nekih 2-3 mjeseca...).
Osobno mislim da si svatko mora naći samo jak motiv za prestanak pušenja. Moj je bio beba...( i danas je...
)
Hvala curke![]()
Imam iste inform. ;košta 400,00 kn,ak je kriza veli da ga se nazove tel. i onda to rješava tel. jer je telep. povezan s osobom,ima uspjeha čula sam od nekih ljudi koji su prošli tretman i preporučili gaali htjela sam čuti i vas
![]()
Iskreno ja to nisam probala ali i moram napisati da nevjerujem u te telepatske "moci". Mislim da se snagom volje i dobrim motivom ( a to imate) moze samo tako ostaviti cigareta. Ne zelim zvucati kao netko ko "soli pamet", kod mene je to jos sve frisko i nakon 14 godina konsantnog pusenja mogu ti reci da prestati pusiti stvarno nije neki problem - AKO SE STVARNO ZELI!! Tih 400 kn stavite u kasicu i stedite za najlijepsa kolica za bebu![]()
Mamma san, nadam se da to nije tvoj slucaj, ali i ja sam u trudnoci i dok sam Editu dojila prestala pusit. kada sam prestala dojit, ponovo sam se propusila. Evo sad opet posto sam trudna, ne pusim... I imam osjecaj da mi griznja savjesti ne bi dala da zapalim, a rado bih jednu zadimila uprkos mucninama.mamma san prvotno napisa
![]()
Direktor od MM je nakon hipnoze u Poreču prestao pušiti, a pušio je, vjerovali ili ne, 3 KUTIJE DNEVNO.
Ali isto tako je njemu išao i sin od mojeg direktora koji dnevno popuši oko 5-10 cigareta i nije uspio. Zapalio već isti dan.
Tako da je to možda ipak sve individualno.
I ja se nadam Snorki da s neću vratiti pušenju. Na žalost, ti nisi imala priliku dugo dojiti, pa možda i nije proteklo i previše vremena od početka nepušenja. Ali da si karakter u smislu barem pokušaja prestanka pušenja, jesi. I osobno, držim ti fige i izdrži u nepušenju.
Kod mene je još jedan faktor. MM ne puši. Tako da ja i ako propušim (nadam se da nikada neću), doma sigurno neću pušiti. A kako sam u uredu solo, a pušenje mi je ionako samo vezano uz društvo...možda stvarno ne propušim.
Ja danas stvarno nemam nikakvu želju za cigaretom. Moje frendice puše, ja se niti ne sjetim toga da li mi cigareta miriši...niti ne skužim da su zapalile...eh da barem to i ostane...
ma ja sam ti specijalni slucaj sa pusenjem. Nisam strastveni pusac, ali kao ceif mi nedostaje. radi sebe ne bih prestala pusit dok bas, bas zdravstveno ne zagusti. MM vise pusi, i to na terasi (cak i po ovoj zimi), jer je kod nas u kuci pusenje zabranjeno.
Kad sam trudna automatski prestajem pusit i tu sam od rijeci. Ma opet cu ja zapalit, sve dok mi zdravlje dopusta. Naravno ne u kuci i ne vise od 10 cigareta. 8)
Cini mi se da ce u danasnjem explozivu biti prilog o odvikavanju od pusenja putem hipnoze.
Nisam prije vidjela ovo.
MM, ja i frendovi, svi okorjeli pušači, bili smo u Poreču 18.09.
Nitko od nas nije niti jednu cigaretu zapalio poslije.![]()
E sada, koliko je tu Rauš napravio a koliko naša volja dalo bi se raspravljati ali rezultat je tu.
Sada sam sebi smješna kako mi cigarete smrde.
Još uvijek sebe ne doživljavam kao nepušača ali na najboljem sam putuA da je bilo kriza, bilo je. I to puno. Ali niti MM niti ja nismo niti jednom posegnuli za cigaretom i jako sam ponosna na nas.
Btw, ja sam pušila skoro 10 godina kutiju dnevno, MM jedno 17 godina i 1,5 do 2 dnevno, frend isto tako. I svi smo uspjeli.
A Sanja o slučajevima da okorjeli pušači prestaju pušiti a takvi polu (10-ak cigareta dnevno ili i manje) ne, i sam Rauš je spominjao i posebno je davao upute takvima. Oni su izgleda teži slučaj.
To me podsjeća na dijetu. Meni je strašno teško skinuti mojih 5-6 kg viška a frendica skine svojih 20 bez problema 8)
Mija, ako trebaš bilo kakvu dodatnu info, pitaj.
Na ovaj način MM i ja pokušavamo prestati. Ja prvu (od 3-4) cigaretu zapalim tek poslijepodne uz kavu, a on jednu ujutro i onda ponovo podne još 3-4 (ili manje). Za njega je to velik korak jer je do sada prašio po kutiju, ja manje jer ne pušim u uredu (na terasi sam znala zapaliti 1-3 ). Odlučili smo se za postepeni prestanak jer se ipak čini lakši iako kažu da je na takav način nemoguće prestati. Nadamo se da ćemo mi biti jedni od onih koji su uspjeli.lara01 prvotno napisa
Moj tata je nakon infarkta odlučio popušiti cigaretu uz kavu 8)
Dan nam se sveo na njegova zapitkivanja "Kad će ta kava?" i cjelodnevno ispijanje kave![]()
![]()
![]()
Nani,
ja ti iskreno i najiskrenije držim fige da uspijete.
Mi smo i to pokušavali ali nije uspjelo.
I na žalost, veliki broj naših prijatelja je uspješno prestao pušiti tek kada su definitivno i jednom zauvijek maknuli cigarete iz života.
Što ne znači da ti nećeš uspjeti![]()
Bila je jučer reportaža na RTL-u;mislim da vrijedi pokušati![]()
Javit ću se kad prođemo tretman,naručeni smo 23.01.2005.
Moram nešto priznati ja uopće nemam volju prestatimislim paše mi cigareta i gušt mi je
![]()
MM se već duže vrijeme bavi mišlju da prestane i pokušavao je par puta
![]()
MM je sa skoro 3 kutije sa bio chipom smanjio na kutiju i to dosta funkcionira. i ja sam cula za tog iz poreca, govore da je genijalan.
ne znam, mislim da je i za to potrebna neka jaka volja, tj ako neces prestat da ni on ne moze pomoc
Pa ko ima jaku volju prestat će i bez njega. Moja volja je jaka - izađem van zapaliti i ak je -15 C![]()
![]()
Moj stari mi je pričao kako je išao s ekipom s posla na akupunkturu. Svi su prestali pušiti nakon prvog tretmana. A on? "Cijelo vrijeme dok me pikala sam razmišljao kad će bit gotova da odem zapalit". :/[/list]
Takva sam i ja nekad bila, ali u zadnje vrijeme nema sanse. Cim vjetar zapuse satima sam u kuci i nema teorije da izadjem pusiti. MM i ja smo se prije smrzavali na balkonu ko dva kretena, dobro da nam sige nisu visile iz nosa. Sad kad se toga sjetim, smijesno mi jeSmokica prvotno napisa
i zalosno :/
Al ti si Oriana samo sa karticom prestala???
Ja bi išla u Poreč, al hipnoza mi je malo ono, stravična. Onda mi može kopat po glavi, a imam nekih stvari pohranjenih kojima je i bolje da ostanu duboko duboko u mraku.
A i jučer sam gledala japanski horror Hipnoza. :shock: :shock: Treba mi smajlić koji se trese od straha.
Smokica, nisam do kraja prestala, ali pusim cca 5 cigareta dnevno
vrlo rijetko vise, jedino kad sam jakoo nervozna
Samo kartica i dobra volja, ona misao u glavi da mi ne treba
Inace, ako popusim malo vise zna mi biti mucno, ne znam zasto. Mozda zato sto kartica izvuce dosta nikotina
Ajde Mija javi kako je bilo, ja bi odvela muža![]()
Smokica nije uopće strašno. Vjeruj mi. U sobi si sa još 8 ljudi i ležiš u udobnoj, kožnoj fotelji. Stariji gospodin pored mene je zaspao (počeo hrkati lagano) a meni je cijelo vrijeme bilo smiješno. I sigurna sam da su neke samo moje stvari ostale duboko pohranjene.Smokica prvotno napisa
Dakle curke jučer smo biliJa sam išla kao društvo i nisam htjela tretman jer ja to nisam razrješila u svojoj glavi
ma meni se uopće neda prestat pušiti,meni je to gušt
![]()
MM me cijelim putem nagovarao da idem na tretman i bla,bla,bla...no ja sam bila čvrsta da neću prestati pušitiDošli smo tamo i bilo je jako puno ljudi i ja sam lijepo,opušteno sjedila vani i pušila
i čekala da MM završi i vodi me u Opatiju na fiinnii ručkić.Njegova grupa je ušla,a ja sam čekala i pušila i onda je došao Rauš i rekao da ima još tri mjesta pa ak neko hoće ranije biti gotov može ući.Ušao je jedan bračni par ponavljača,a ja sam pitala R. kao ja to nisam rasčistila sa sobom u glavi i može li unatoč tome on nešto napraviti.Rekao je da mora postojati barem 10%moje volje da u slučaju krize nazovem njega,a ne zapalim cigaretu,pitala sam hoće li odmagati MM moje pušenje,a on je rekao da neće i ja sam rekla da bi probala,a on je rekao da nejdem ako nisam sigurna da me on ne želi nagovarati.
I otišla sam;prošla tretman,nakon toga smo otišli na kavu i kafica je bila fina bez cigarete(bojala sam se kave bez cigarete),nakon toga smo otišli na ručak i nije nam bilo grozno poslije ručka (tipa cig.poslije jela) i došli smo doma oko 19 h i otišli spavati.
MM se probudio oko 4 i pušilo mu se, kod jutarnje kave je bilo grozno,jednom frendu je rekao da u minuti 59 sek. misli na pljuguali drži se i govori danas neću zapaliti(ide dan po dan),čak mi se čini da lakše to podnosi nego ja
![]()
Meni je grozno ja bi zapalila više od ičega,a kaj je najgore mislim da mi treba samo dim dva.Nervozna sam,stalno imam prazninu u želucu i trpam nešto u usta grozno :/ Ja sam mislila kako će MM to biti grozno,a meni je to ništa ja mogu prestati kad se sjetim.Ovo je grozno,nekako ću danas preživjeti :shock: a sutra ću ga zvati...ako nebude bolje.
I nastavit ću jesti,pa ću kod njega na djetni tretman jer i to radi![]()
![]()
Mija, isto to smo i mi prolazili.
Sada ćete doći u fazu svađanjaIako je kod nas bilo obrnuto.
Ja sam to podnosila bolje nego MM.
I neću ti reći koliko sam se udebljala od rujna![]()
Samo jedan mali savjet - ne hodajete po kafićima i izbjegavajte društvo koje puši. Mislim da je nama to puno pomoglo.
MM je te prve tjedne išao na badminton skoro svaki dan.
Čula si Rauša što je rekao o slobodnom vremnu i vjeruj mi da je meni i danas to problem.
držim fige da izdržiš
a sjeti se proljeća i svega što ćeš proći i biti će ti odmah lakše![]()
Mija, sad vidim ovo, ja sam ti 100 % uz tebe i navijam da uspiješ, a naravno i TM! Ja sam inače nepušačica, u životu popušila par cigareta kad je na tulumima bilo malo više cuganja (studentsko doba...), ali uglavnom mi prilično šteti jer imam dišnih problema.
Iskreno, iskreno se nadam da ćeš uspjeti izdržati!!!!Pokušaj razmišljati kako svakim danom činiš još nešto više za svoju malu Katju koja će uskoro doći, za sebe i za ljude oko sebe!!![]()
Jel može odma uz tretman protiv pušenja i taj?MIJA 32 prvotno napisa
![]()
![]()
![]()
I još par stvari da mi složi u glavi. Meni treba generalka![]()
Lara01 i Mija 32 držim vam veeeeeelike fige da uspijete!!!
Htjela ja ići i na tretman za mršavljenje.
Pa kada sam mu rekla da je kod mene viška 5-6 kg rekao mi da svaki dan pretrčim 100m i da ne dolazim kod njega![]()
Inače, prošli tjedan je bilo puna 4 mjeseca nepušenja i mislim da sam skoro pa uspjela.
Postajem onaj pravi, bivši pušač kojemu sada sve smrdi i smeta![]()
To ti je dosta da svaki dan potrčiš za tramvajem.
Ja bi trebala trčati za 17-ticom od prve do zadnje stanice.
Ja sam ga pitala jel može kombinirani tretman:pušenje i mršavljenje,ali nema kombinacije![]()
Jučer je bilo grozno nisam čak išla ni vježbati jer je poslije kava i ...
Luda sam bila svašta sam MM izgovorila;baš zločesta :/
Mislim u totalnoj sam izolaciji uopće se ne usudim ići negdje ,gdje god se okrenem cigareta :shock:
Grozno mislila sam kako meni to neće biti problem i da držim sve pod kontrolom kad ono :shock: totalna ovisnička kriza :shock: :shock: :shock: