-
Pregled hemeroida...jel tko bio
Zanima me jel to toliko bolno ili je jako jako neugodno ili oboje????
Nakon oho ho vremena ja sam se kao odlučila ići na to pa me frka, sve mislim da ću odustati.
Kakva su vaša iskustva?
-
i ja se spremam
Ja se već neko vrijeme spremam na pregled, pa sam se raspitala.
Navodno nije neugodno (fizički), niti boli, a ovisno o situaciji ti ih doc. može odmah podvezati- to ne boli. Navodno je super dr. Lastrić.
Idi, pa javi kak je bilo, ja odgađam do daljnjeg...
-
Ja sam bila pred cca 10 godina. I ovog se sjecam: lezala sam na boku a doktor me je pregledao i stavio "neki" instrument (ne znam koji je bilo ali kao kroz maglu mi se cini da je imao i svjetlo). Trajalo nije dugo i ne sjecam se da me je bolilo. Uglavnom s ove distance ne sjecam se da je bilo lose iskustvo. Podvezival ih nisam. Rjesavam sve s kremom i mogu preporuciti Preparazione H - na prirodnoj baze (sadrzi jetru morskog psa i neka riblja ulja i jos stosta). Kupujem u apoteci u Italijibez recepta a moze i u trudnoci i za vrijeme dojenja.
-
Mislim moze se koristiti i u trudnoci i za vrijeme dojenja.
-
Poslije poroda mi je doktorica opće prakse pogledala da li imam hemeroide.... ona stavi rukavice... ti se popneš na stol u klečećem položaju i ona proba prstom u analni otvor... sve traje par sekundi... ne boli... i nije ništa strašno... samo što se naravno neugodno osjećaš.... Ma provjeri to ako trebaš... preživjet ćeš
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma