Pozdraf žemskice moje!!!
Evo i mene malo nakon par dana. Moj mali Sorenko je bubani, kiše tu i tamo se zakašlje i nosić mu curi već par dana. Nadam se da će i to brzinski proći....
Sansrich tako i moje dijete. Sad kad je malo zahladilo ja mu krenem obući maju dugih rukava, a kad ono :shock: sve nekak najednom imaju kratke rukaviće!!Mi se sutra spremamo po neke krpice jer je Luka sve Shock prerastao. Sad kad je ovako zahladilo i mi sve dugo izvukli skužili smo da nam dijete izgleda kao da imamo poplavu doma Laughing
Raste kao mala gljivica.
Jedva čekam RASPRODAJU da mi se moj mišić ponovi malko, a nadam se da se do tad neće smrznuti - najavljuju neko poboljšanje i zatopljenje..![]()
Sanela-Naja tek sad vidim da su nam kikaći rođeni na isti dan! Gdje si rodila?
Ja vagala svojg bebonju danas i ima 12(slovima DVANAEST) kg!! Kada smo sa godinu dana bili kod ped imao je 9,5 kg i bio 81cm visok. Eto u tri mjeseca je dobio 2,5 kg. Čini mi se dosta? Što vi mislite?ma 75 cm i 9220g
Baš mi je sitna- mala. Stella je s 12 mj imala 73 i 9,5 kg, a Mii i sa 17mj neka Stellina odjeća velika. Susjed koji je pol godine mlađi je teži i veći od nas... Ali kad ju gledam uopće nije mršava, ima bokiće, trbuščić, ne vire joj rebra. Valjda ima sitne kosti...
No dobro, dosta za sad...
Idem vas malo čitati dalje....
svima, a posebno našim mališanima.