Pozdraf žemskice moje!!!

Evo i mene malo nakon par dana. Moj mali Sorenko je bubani , kiše tu i tamo se zakašlje i nosić mu curi već par dana. Nadam se da će i to brzinski proći....

Mi se sutra spremamo po neke krpice jer je Luka sve Shock prerastao. Sad kad je ovako zahladilo i mi sve dugo izvukli skužili smo da nam dijete izgleda kao da imamo poplavu doma Laughing
Raste kao mala gljivica.
Sansrich tako i moje dijete. Sad kad je malo zahladilo ja mu krenem obući maju dugih rukava, a kad ono :shock: sve nekak najednom imaju kratke rukaviće!!
Jedva čekam RASPRODAJU da mi se moj mišić ponovi malko, a nadam se da se do tad neće smrznuti - najavljuju neko poboljšanje i zatopljenje..

Sanela-Naja tek sad vidim da su nam kikaći rođeni na isti dan! Gdje si rodila?

ma 75 cm i 9220g
Baš mi je sitna- mala. Stella je s 12 mj imala 73 i 9,5 kg, a Mii i sa 17mj neka Stellina odjeća velika. Susjed koji je pol godine mlađi je teži i veći od nas... Ali kad ju gledam uopće nije mršava, ima bokiće, trbuščić, ne vire joj rebra. Valjda ima sitne kosti...
Ja vagala svojg bebonju danas i ima 12(slovima DVANAEST) kg!! Kada smo sa godinu dana bili kod ped imao je 9,5 kg i bio 81cm visok. Eto u tri mjeseca je dobio 2,5 kg. Čini mi se dosta? Što vi mislite?

No dobro, dosta za sad...
Idem vas malo čitati dalje....

svima, a posebno našim mališanima.