Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123
Pokazuje rezultate 101 do 119 od 119

Tema: DPP 2006. (9. dio)

Sanela-Naja avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Sanja napisa:
    Sanela, to s dojenjem ti je jednostavno faza. Vidjet ćeš, ako ćeš ju dojiti par godina, da će biti svega, od gotovo potpunog prestanka do gotovo potpunog povratka. Nema tu baš nekih pravila.
    eh, ne znam da li sam ovo več spominjala ...ali..u visokom stadiju trudnoće i na početku dojenja moj plan je bio slijedeći:
    dojit ću Naju 6 mjeseci i zatim - negdje oko Nove godine idem na operaciju generalnog smanjivanja grudi... cccc, krhko je znanje..

a da ću dojiti i nakon godine ...e to mi je već nekako sazrijevalo uz mjesece dojenja ...sada više ne pravim planove , osim što me eto štrecnulo i saznanje da će prije ili kasnije i to proći ..ciao

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Sanela-Naja prvotno napisa
    sada više ne pravim planove , osim što me eto štrecnulo i saznanje da će prije ili kasnije i to proći ..ciao
    Pa to je najbolje, bez planova - do kad i tebi i njoj paše.

Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Ukratko, bili danas u vrtiću.
    Ne znam jel bilo pametno ali Stellu sam odmah ostavila sa njenom tetom i par djece (dosta ih bolesno) koje već zna od prošle godine.
    Nije plakala, lijepo se igrala, tražila je na WC...

Ali ipak veli da ona neće. Jutros kad smo se vozili prema vrtiću: "Ja ne mogu ići u vrtić. Ja sam još bolesna. Ja još nisam ozdravila- kašljem..."
    Poslije: "Ja neću ići u vrtić, nema mame, ja trebam ciku- titu." Ne znam jesam li spomenula, prekjučer me tražila da doji, nakon godinu i pol
    Sad kad želim da i Mia prestane i da napokon u miru spavam, sad ću još na kraju tandem dojiti...

A Mia ne želi iz jaslica kući. Kako sam ostavila Stellu na katu, svratila sam se javiti Miinim tetama i reć da nas čuva baka i ne znam kad ćemo. Pa su nas pozvali da se poigramo. I Mia se nije dala van iz sobe, ostala je sama tamo dok sam išla po Stellu...

Eto, ona koja bi trebala neće ići, a ona koja mi se još čini premala i preboležljiva ta hoće...

Vidjet ćemo kak će biti sutra...

Eh, da i ja krenula baviti se nečim- upisala trbušni ples , kad me već na pilates ne puste, e pa onda jednom tjedno nek se snađu, već će netko čuvat, ak nitko drugi frendica, susjeda, sestrična od MMa. Netko će se naći. Zasad je baka rekla da jednom tjedno može izdržat cijeli dan s njima pa ja idem u najraniji termin da ih pokupim prije spavanja
    Vidjet ćemo do kad ću

Sanja, ne znam jesam li pisala, imala sam namjeru, dobrodošla natrag. Pitala sam se gdje si, mislila žena odmara, ne može, ne da joj se na net... a ti u bolnici

Anita, jel Liamu bolje?

Tučica, :D za Zaru, za hodanje

Ostali pozdrav, nisam sve čitala

Tiwi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Jutro svima

smajlić veli sve, nos je još malo zaštopan ali pregrmjela sam baš gadnu prehladu bez ijedne tabletice, kapljice isl i baš sam ponosna na sebe.
    I Patrik je bolje. Zapravo, kao da niš nije bilo, osim što je turbo napredovao u skužavanju potrebe za kakanjem.- Sad se samo treba nekako naviknuti na tutu. Iako, mislim da to zapravo neće ići i da ćemo morati nabaviti onaj nastavak ua wc, jer hoće sjesti. Ma svejedno, ja ću se truditi jedno idrugo, pa što bude lakše.

Inače, o onoj drugoj tiwici (bebici) nemam niš za reći, jer je u dva navrata kad sam pokušala otići na pregled moj gin. bio na godišnjem
    No, mislim da ću iskombinirati sutra nekako da odem. Sad sam baš nekako znatiželjna. A inače, osim umora (jučer legla s Patrikom u 8 i danas do 6 ujutro spavala ko beba) i mučnina, sve je okej. Osjetim iznutra da se nekaj dogadja, nije mi trbuh nikakav, ono - ne vidi se niš, ali osjetim zapravo maternicu jer je malo veća i baš mi je to fora. U 2 mjeseca sam dobila pol kg :D i na to sam ful ponosna. Nisam na dijeti ali nema prežderavanja "za neznam kolko ljudi" i ne jedem kolače, gazirano isl (ugljikohidrati su me u prošloj T koštali glave).

Patrik lagano počinje ponavljati cijele riječi (no rijetko ih sam kasnije kaže) i još uvijek ima foru s prvihj par glasova ali i takvih je sve više. Najslađi mi je kad smo vani pa gleda cestu, maše i veli "Papa kamijoo". Obožava kamione (Luna, onaj s alatom je još No 1), aute, motore isl. Ali i kuhanje, pa ću danas možda u konzumu kupiti mali neki mikserić (ako još imaju) jer imamo problem kad radimo palačinke - ovako će imati svoj. A odlučila sam od neke kutije mu napraviti šparhet pa da se možemo igrati (ja jako volim takve igre, a ne da je baš sve od igračaka kupljeno, jer ovo dosta razvija maštu klincima).

Idem nekaj reći u eter pa nastavim kasnije ..

Tiwi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Evo me.

Skoro sam zaboravila - bili smo jučer kod ped. i cijepili smo ga konačno s Priorixom. U ruku. Niš nije trzao, jedino kaj ne voli doktoricu (sestra mu je fora, zove ju teta) i dere se ko mali konj kad ju ugleda (da se razumijemo, ja guštam, jer ju ni ja ne volim).

Inače, narastao je još, sad ima 81 cm i koonačno smo u kilaži došli na dvoznamenkastu brojku dakle 10,56 kg.

Doduše, vele da s obzirom na to koliko je aktivan, pravo čudo da nije dobio samo centimetre, već i skoro kilu u ovih 4 mjeseca.

Eto. Odoh sad raditi, sve vas puno pusamo i pozdravljamo!

Irchi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Sanja .
    Tiwi, izgleda da smo si tu negdje. Mi smo bili kod pedice početkom ovog mjeseca, znači s punih 16 mjeseci smo cca 81-82 cm i 10,2 kg s tim da smo mi samo narasli u visinu i nismo dobili niti grama. Međutim otkad više ne dojimo po danu(znači ovaj mjesec) na očigled se deblja iako je još uvijek Eustahije Brzić i guzni crvi rade 100 na sat. Pričamo većinom prva dva-tri slova odrječi ili samo suglasnike. Obožava bibije (sva vozila). Zna kako ide traktor, motor, formula, vozi auto sam(ne vozi nego okreće volan i mijenja brzine), zna gdje ide ključ i od jutra do mraka samo gleda gdje bi vidio neko vozilo. Pleše i pjeva(la, la, la i zavrće jezikom, a ja umirem od smjeha).
    što se tiče jaslica neću se hvaliti, ali već dva dana spava tamo i sam zaspe i baš je sretan kad ga dovedem i sam ide unutra i ne gleda gdje sam ja i da li odlazim. Samo da ga poslije ne ulovi kriza. Tete ga hvale da je super i da sam jede i super se igra i tako. Primjetila sam da otkad ide tamo da se više mazi s nama i baš može biti na miru u zagrljaju ili krilu neko kratko vrijeme što je prije bilo nemoguće samo brzinska pusica u trku. Što se tiče dojenja tetama nisam ništa govorila baš zato da izbjegnem predrasude o dojenoj djeci i pretjeranoj vezanosti za mamu i znate već bla, bla. I sad ga su ga tako ishvalile kako lijepo papa (a hranu neću komentirati jer mi je zlo kad pročitam jelovnik - npr. utorkom SLADOLED :shock: :shock: ali imaju napomenu da Tin to NE jede), onda ja kažem kako nije htio dugo do godine dana ništa jesti i pitaju pa kako onda, aha dojili ste, ne još ga dojim, a oči :shock: , a vidite inače su dojena djeca bla, bla upravo ono što sam si i mislila. Pa se čude(u pozitivnom smislu) kako on piški i ponekad kaka na tutu i da će se i one potruditi, itd. Kako mi je na početku bilo koma, a sad nam je treći tjedan, sad mi je lakše kad vidim da ne ide sa suzama i sretan je s tom svom djecom.
    Tiwi, baš mi je drago za pokilice i ja se nadam tako jer sam isto dobila previše. Što se tiče dojenja svaka ti čast što možeš, ja si ne mogu zamisliti da dojim u trudnoći jer su mi u ovoj s Tinom bradavice bile tako osjetljive da sam jedva nalazila odjeću koja ihe smjela taknuti. A gdje e to od dojenja? Tako da mislim da ću ipak prestati dojiti polagano i nenaslino prije slijedeće trudnoće. Taman negdje tamo oko drugog rođendana.
    Što se tiče Priorixa mi smo za sada nekako izbjegli prije jaslica jer nisam htjela da ide svježe cjepljen s totalno narušenim imunitetom među nove viruse i baktrerije. Ići ćemo za cca mjesec-dva.
    Buby, kako ste vi u jaslicama?
    Tko ide na rasprodaju, ja sam popodne u četvrtak i petak tamo(cca 16-20). Na mliječnu na žalost neću moći.
    Anita, kako Liamić? Nadam se da ste bolje.
    Mina, super za Miu, a i Stela će se polako naviknuti(sigurno će joj biti lijepo igrati se tamo kad prođe privikavanje). I znači Stela doji, tko bi rekako da ćeš dojiti tandem ?
    Ispadi, imamo ih već duuuuuuuuugo i naučili smo živjeti s njima. Malo mi je bad u javnim prostorima jer neki sigurno pomisle svašta ( a Tinov glas, aaaaaaaaa), ali to je sve normalno i tako se pokušavam postaviti.
    Ja sam još ovaj tjedan na bolovanju i onda od ponedjeljka opet šljaka. Vidjet ćemo da li će leđa to moći izdržati. Ako ne opet na bolovanje.
    I tak. Svašta bih vam još htjela na pisati, ali i ovo je već uh (jer pišem već sat vremena), pa vam svima šaljem .

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Cure, pliz pogledajte ovo:

http://www.pixilive.com/viewbig.php?.../26.9._020.jpg

:shock: :shock: :D :D

Ne znam, možda je to uobičajeno za ovu dobu, ali 11 kockica i još na bočnu stranu kutije....Pisala sam za kompom nešto za tjedan dojenja, Kaleb se igra, čujem ga kako plješće, okrenem se...I ugledam prizor sa slike! Taman je stavio još jednu kad sam dograbila fotić, obratite pažnju na jezik koji uvijek drži vani kad se u nešto udubi.
    Probao je staviti i 12-tu, ali onda se sve srušilo.
    Ja sam sad 5x probala složiti takav toranj, ne mogu preko 10, odmah se sruši...

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Konačno sam stavila naše slike s mora na net, pa virnite malo i pogledajte nas kako smo veliki:

http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewto...216432#1216432

@ Luna - jedanaest komada je i više nego napredno, ponosna majko.

emira avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Kaleb EINSTEIN!!!!

emira avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Sanja sličke su super! i mi smo planirali ove godine u Tursku pa nam se malo izjalovilo tako da ćemo u slijedećoj godini sigurno.Reci mi molim te... Gdje ste bili? Je li u 8 mjesecu pretoplo? Općenito.,.. koliko je pristupačno za malu djecu, ponajprije mislim na to šta su cure papale i tak. Ja se malo bojim hotelske hrane, pogotovo one malo egzotičnije, jer Nura još uvijek papa nezačinjeno ili blago začinjeno.

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Samo kratko...

Sanja, slike predivne!

Luna, kupili smo iste kockice necakinji, Kreso se igrao minut-dvije i uspio je sloziti jedno sest komada, mi bili jednako ponosni Ljubi gradjevinara!

Tiwi, super za preboljeno, nadamo se da ce nuspojave i vas zaobici!

Anita, kako je Liamic?

Mi smo naucili prvu trosloznu rijec - bicika - naravno bicikla, ali s nekim cudnim slatkim naglaskom. Mis moj mali.

Pozdrav svima ostalima!

buby avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

pozdrav vama iz matičnog jata
    liam je bolje?
    sanja, povirila sam na slike - diiivno
    domija hvale tete u vrtiću - igra se, smije, priča, jede, spava, sve 5! (mada plače na rastanku, to boli i dalje, ali ja i dalje mašem veselo i želim im dobru zabavu)
    kaleb je faca

iki avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Pogledajte šta sam si večeras napravila djetetu :
    http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewtopic.php?t=5039

Nemogu još vjerovat, totalno sam koma.

Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

iki , ma bit će u redu...
    Dogodi se. Meni je Stella sa nekih 10.5 mjeseci gurnula prstić u vruću pizzu, onaj kipući sir i imala neko vrijeme mjehur preko pola prstića...
    Danas se toga ni ne sjetimo...

A ima takvih x situacija

Leici

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

iki draga, dogodi se svakom, trenutak nepaznje, krivo vrijeme, krivo mjesto, treptaj oka...

Samo se ti sad brini za svoju ljepoticu, proci ce brzo

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Evo me brzinski, drago mi je što vam se sviđaju sličke.

Emira, pisala sam malo detaljnije o svemu na topicu s linka - uglavnom, ako dobro izabereš hotel, nema razloga za brigu. Hrana je bila odlična, izbor ogroman i uvijek se našlo nešto za nas. Većinom nije bila ni začinjena, nego su začini ponuđeni posebno, tako da si staviš koliko ti je potrebno. Osmi mjesec ti je u Turskoj gotovo nepodnošljiv, a ova godina je bila toplija nego prošle. Nama su, zadnji tjedan kolovoza i prvi rujna, dnevne temperature bile do 36, a noćne do 29, a turistička agentica koja nas je dočekala nam je rekla da su početkom kolovoza imali nekoliko dana zaredom punih 47 stupnjeva :shock: i da su skapavali. No, velim, ova godina bila je iznimno topla. Pitaj što te zanima, tu sam.

Iki sve će biti u redu.

Tiwi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Iki ma sve će biti okej, ne brini.

Sanja slike su mrak, baš vam je lijepo bilo. I baš me veselite, jer ste dokaz da se može s dvoje male djece uživati

Vratih se od gin. Malo srce radi Tu tum Tu tum i beba je slatka mala 17 mm na pravom je mjestu i sve je okej.

Idem sad malo odmoriti uz svoje veliko dijete.

iki avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Hvala svima na utješnim riječima, evo vratili se od pedice i sve je ok :D !
    Samo sam to htjela javiti, odoh uspavati moju ranjenu srnicu.

emira avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Bokić...

lea da opeklina što prije prođe, a mama iki- svakome se može dogoditi i događa se

tiwi za srčeko...

Ja sam tak sva . Nurin deda tj. tata od MM je danas imao rutinsku oparaciju navodnog masnog tkiva u Švicarskoj. Tri tjedna je prethodno ležao u bolnici, napravili mu sve moguće pretrage i sa 99% sigurnošću ustvrdili da se radi o masnom tkivu. No, operacija se danas otegnula na 9 sati, početna dijagnoza je karcinom, u ponedjeljak nova operacija! Eto toliko o švicarskom zdravstvu... a mi pljujemo po našima... (znam da nisu ni oni svemogući ali ipak... ). MM u nedjelju leti za Zurich, a u nedjelju smo trebali prvi puta prespavati u našem novom stanu , tj. definitivno useliti. Tak sam ... al sam nek nam deda bude dobro!

Bokić svima

Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •