Bokić svima!

Sorenu da što prije ozdravi!!!

Aniti

Ovo vrijeme me ubija u pojam. Više ne znam šta bih izmislila da animiram svoju 17-mjesečnjakinju. Sada je u nekoj hiperaktivnoj fazi, non stop nekud nestaje čim maknem pogled sa nje. Kako smo trenutno kod mojih staraca, a oni imaju kuću, stalno bježi po sobama pa čak i ode u susjedni stan kod seke. Tamo joj je jako interesantno jer ima troje klinaca. Inače je jako društvena i zaljubljena je u svoje bratiće/sestrične.
U zadnje vrijeme primjećujem da se počela malo intenzivnije igrati sa igračkama. Npr. ima mali jastučić i lutkicu i onda stavi lutku na jastučić, pjeva joj i ljulja je . Općenito je u nekoj pjavačkoj fazi, stalno nešto pjevuši. Ponavlja sve, ama baš sve što joj se kaže i to ju jako zabavlja. Danas smo igrale malu igricu i za redom je ponovila zamnom 27 riječi. . Nešto na što sam ja posebno ponosna jest to da riječi izgovara izuzetno razgovjetno. Zbog toga sam happy jer me neuropedijatrica već u više navrata splašila da bi kao nedonošče mogla imati problema sa kašnjenjem u progovaranju i probleme u izgovoru riječi te da bih ju trebala počet vodit kod logopeda i psihologa... grhhh... Ali, pošto moje dijete razgovjrtno i bez gutanja ijednog slova izgovara riječi poput: pupak, tetka, papuča, šljiva, jabuka... mislim da ću se ovaj put ipak osloniti na volastitu majčinsku intuiciju.

Inače, jučer sam ju pokušala izmjeriti ima 82 cm, 10700 g i nogu broj 20-21... i kad narsate bit će košarkašica!!! :D

Nešto vas htjedoh upitati...
1. primjetila sam da se Nura svaki put kada joj izbija neki zubić par dana crveni u obrazima... jeste li primjećivali slične simptome?!

2. Kako provodite vrijeme u igri kod kuće sada u ovo kišno vrijeme? Čega se igrate sa vašim klincima? Kako im i na koliko dugo uspjevate zadržati pažnju?

Eto, mudre mamice bila bih vam jako zahvalna na vašim odgovorima...

Do tada... ljubite dječicu a vama [/b]