Ej, curke..
htjela sam puno toga napisati ali, dok pročitah LR post - nemam više vremena ...
prvo puse ozdravilice za Soren - mi smo rođeni u Petrovoj..
Glede spontanog govora - i kod nas je došlo do skoka u brbljanju - sada stalno nešto melje , ali prije neku večer je u 4 ujutro - nakon što sam pokušala izignorirati njeno dahtanje za sisom -rekla:"Daj titu mam.." ..otkinuli smo i mm i ja , a tu se i završio moj pokušaj da počnemo izbacivati noćne podoje. 8) a već pomalo ludim, jer niču nam donje 4 pa joj sike dođu za umirenje - ne jede već sisa..

Od hrane nikad neće odbiti rižine pahuljice, jabuku, grožđe, suhu papaju...A bogme moramo skrivati i muffine.
dakle, umjesto odbiti sam pročitala dobiti i mislim se šta to ne znam o rp, jabukama , grožđu a LR zna..opet sam nešto zaj...dobro da LR ne zna 8)

u uredu imamo svježu trudnicu koju polako vrbujem ..npr. ona postavi pitanje o nečemu a ja isprintam cijelu knjigu na tu temu...već me pitala za platnene..ima li smisla da odnesem sve platnene na prezentaciju..

stan mi je katastrofa..samo samo saniram velike rane..danas popodne smo konačno bili vani - sa bicevima na jarunu..a prije podne smo išli u king cross - kupovali za jednu malu miu prve poklone..i potrošili brdo žetona na najino ljuljanje na medi..uživala je u tome..

prije neki dan smo jeli /naja se fakat najela / pa smo išli u stari parkić. tu je bila jedna kolegica sa klincima i ponudi naju bananom..ja velim da nije gladna pa da ne vjerujem da će jesti..dakle, naja je pojela cijelu bananu u roku od 2 minute - i u ukupno 4 zalogaja..a ja sam bila :shock:
a nakon toga je dobila lizalicu/njena prva, nije da sam htjela ali, svi su drugi klinci jeli , pa je žicala../ uglavnom , bila je sva ljepljiva jer je malo držala za štapić a malo obratno..sretnemo kasnije neke frendove o naja im kao šalje puse - i ostane joj zaljepljena ruka za usta / mislim, odljepila se ali je morala malo povući/ ..
eto, toliko od mene ...da li sam napisala dulji post?pusa