Ej, curke..
htjela sam puno toga napisati ali, dok pročitah LR post - nemam više vremena...
prvo puse ozdravilice za Soren - mi smo rođeni u Petrovoj..
Glede spontanog govora - i kod nas je došlo do skoka u brbljanju - sada stalno nešto melje , ali prije neku večer je u 4 ujutro - nakon što sam pokušala izignorirati njeno dahtanje za sisom -rekla:"Daj titu mam.." ..otkinuli smo i mm i ja , a tu se i završio moj pokušaj da počnemo izbacivati noćne podoje. 8) a već pomalo ludim, jer niču nam donje 4 pa joj sike dođu za umirenje - ne jede već sisa..
dakle, umjesto odbiti sam pročitala dobiti i mislim se šta to ne znam o rp, jabukama , grožđu a LR zna..opet sam nešto zaj...dobro da LR ne zna 8)Od hrane nikad neće odbiti rižine pahuljice, jabuku, grožđe, suhu papaju...A bogme moramo skrivati i muffine.![]()
u uredu imamo svježu trudnicu koju polako vrbujem ..npr. ona postavi pitanje o nečemu a ja isprintam cijelu knjigu na tu temu...već me pitala za platnene..ima li smisla da odnesem sve platnene na prezentaciju..![]()
stan mi je katastrofa..samo samo saniram velike rane..danas popodne smo konačno bili vani - sa bicevima na jarunu..a prije podne smo išli u king cross - kupovali za jednu malu miu prve poklone..i potrošili brdo žetona na najino ljuljanje na medi..uživala je u tome..
prije neki dan smo jeli /naja se fakat najela / pa smo išli u stari parkić. tu je bila jedna kolegica sa klincima i ponudi naju bananom..ja velim da nije gladna pa da ne vjerujem da će jesti..dakle, naja je pojela cijelu bananu u roku od 2 minute - i u ukupno 4 zalogaja..a ja sam bila :shock:
a nakon toga je dobila lizalicu/njena prva, nije da sam htjela ali, svi su drugi klinci jeli , pa je žicala../ uglavnom , bila je sva ljepljiva jer je malo držala za štapić a malo obratno..sretnemo kasnije neke frendove o naja im kao šalje puse - i ostane joj zaljepljena ruka za usta / mislim, odljepila se ali je morala malo povući/ ..
eto, toliko od mene ...da li sam napisala dulji post?pusa

...