Bok cure!

Evo izvještaj iz shopinga: Maribor, h&m, 100 Euro=traperice, keperice, 2x donji dio trenirke, 4 majice, 1 bodić, 2x štramplice i 2 x zimske kapice. Sve preslatko (izbjegli pirate s kariba i kosture na majicama) I isplati se potegnuti do tamo. Luka će biti pravi mali frajer.

Poslije smo bili na nekom ročkasu i bilo je hrpa djece i klinaca. Luka je bio oduševljen i toliko se izigrao da smo i ija i mm bili :shock: jer je taj dan spavao samo pola sata u autu. Igra se sa dečkićem koji je star kao i on i više ne moram paničariti zbog nedruštvenosti. :D Grlio je tog malca i baš su se zajedno igrali.

Kad je kiša mi uglavnom hopsamo po stanu, igramo lovice ili skrivača ili samo hodamo oko kauča. Slažemo kockice ili igramo sa onom drvenom kutijom u koju bacamo razne oblike kroz njihove otvore na poklopcu (ne znam kako se to zove).

Tiwi ja pila kamilicu za mučnine i pomagalo pa probaj.

Luka voli papati skoro sve. U subotu je sam tražio bananu i cijelu je pojeo, inače ga ipak moram poticati. Voli kolače i tu imamo borbe jer kod nas doma ih uvijek ima. Ima jedan super od jogurta i svježeg voća pa ajde dobije ga malo. I juhe! Sad ih obožava.

Ponavlja sve, ali uglavnom samo prva ili zadnja dva slova svake riječi. Sad je počeo ubacivati i treće slovo.

I za kraj moram vam ovo ispričati. Šećemo mi po naselju i iz nekog dvorišta izađu tri dečka od kojih 12,13 godina, a moj uka sav sretan požuri prema njima i viče "Bebe, bebe". Oni :? , a mi Fora!

Pozdrav