-
Bokić svima...
Mi smo prek vikenda bili na putu i tako smo se izmaltrali da mi se ne da na pisati... grhhh...
Tiwi
na šefa!!! Nadam se da ćete naći neko riješenje. za mučnine
, znam kako ti je. Ja sam u t. imala grozne mučnine, sva sreća da su kratko trajale. Sve mi je živo smrdilo i najosjetljivija sam bila na mirise. Dan danas mi dođe muka kada osjetim neki miris koji me asocira na tu fazu mučnina. Glede toga imam i jednu anegdotu; kako mi je bilo užasno zlo, danima, bila je jesen i MM dragi mene uspije nagovoriti da odemo u King Cross. Tamo mi je kupio jednu prekrasnu espritovu torbu da me malo oraspoloži. Kako sam ja cijelu trudnoću mirovala torbu nisam ni isfurala. Kad sam ju nakon poroda našla u ormaru i htjela nositi došla mi je takva muka, kao kad sam bila t., sve mi se vratilo... tak da mi se torba iz čistog mira zgadila... Svaki put kad bi ju vidjela, došlo bi mi muka. Na kraju sam ju poklonila sestrični od mm da ju više ne gledam. Živa istina!!!
LR Kalebove čizmice su naprosto neodoljive!
Ja sam inače luda za gumenim čizmama i to mi je tako slatko na kikačima.
Mi smo u nekoj plačljivoj noćnoj fazi. Mislim da su gornje 3., donje su izašle.
vezala se je za jednu lutku, REBEKU ( tako je pisalo na kutiji, nismo joj mi dali ime, sam da se zna
), doziva ju stalno BEKA, nosi ju sa sobom, uspavljuje, daje joj piti i papati. Neki dan smo bili u dućanu i Beka je ostala u autu. Ona je nakon nekog vremena skužila da je nema i rasplakala se tak da smo morali u auto po nju.
Što se tiče hranilice, nama je to spas! Kao i LR ja sam alergična na naganjanje djece žlicom po stanu, a da nemamo hranilice tako bi bilo kod nas. Kad je gladna i vidi da joj pripremam jelo, Nura se pokušava sama popet i sjesti u hranilicu.
E još nešto sam primjetila... Kad se probudi, čim otvori oči počne nešto brbljati i pokazivati... imamo dojam kao da prepričava snove :?
Eto, toliko od nas...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma