-
I mi danas krenuli na privikavanje.Bili smo samo 15-20 minuta i jedva sam ga izvela van jer si gospon nije još pošteno niti počeo razgledavati. Sutra idemo na malo duže. Inače ga je prošli tjedan, čuvala 3 dana njemu potpuno nepoznata osoba koju je vido jednom u životu i to kod sebe doma i sve je bilo super. Zato se nekako nadam da će tako proći i s jaslicama. Nadam se, nadam se, nadam se, nadam se... :/ .
Ja sam na bolovanju. Imam sr.nja s leđima. Ne bih smjela sjediti, a što mi je posao nego 8 sata sjedenja
. No sad sam već malo bolje, ali mi se danas još i vrat pokočio. I tak.
Za cca mjesec dana ako mi zdravstveno stanje bude dozvoljavalo idem na poslovni put i to od desetak dana u potpuno drugu skoro obrnutu vremensku zonu i imam opake noćne more zbog toga. Uh, muka mi dođe od same pomisli na to. Svaki savjet kako da pripremim Tina na to, koji je btw. počeo izbjegavati normalnu klopu i vratio se dojenju i zadnju pravi obrok mu bude ručak i eventualno neki gricak do spavanja( i nismo se na vagi pomaknuli niti grama u 4 mjeseca).
Vidim da nam klinci iz dana u dan postaju mali čovječuljci i nisu više one male bebice i da imamo sve više trudnica(mučnine iš) ili onih koje to planiraju ubrzo postati
. Ja još ne bih, barem još pola godine.
I baš mi je drago pročitati ovako jedan malo poduži post od buby i naravno svih vas (ali znate ono njeno, samo bip-bip i odeeeeeeeeee).
Mina vibram za curke ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
,
da što prije prođe. Jesi li probala s homeopatijom? Ja u zadnje vrijeme koristim Belladonu(to ti je prehlada s temperaturom), Pulsatillu(prehlada) i Chamomillu(zubići i nervoza) i baš su nam nekako sjele te kuglice i Tin ih voli i puno su nam pomogle. Probaj.
I htjedoh još štošta napisati, ali leđe me rasturaju i moram u horizontalu.
Puse svima. I pišite ćešće barem da vas pročitam 8) kad ja ne stignem pisati.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma