-
Jutro
Prvo sam se durila jučer jer sam napisala Lunorokovski post na Patrikov jednoiplo rođendan, pa mi ga je pojelo bespuće internetsko. A onda nikako uhvatiti vremena i probat sve ponovo napisati.
Možda mi uspije sad..
Dakle, moj dečkić je s 18 mjeseci ponosni vlasnik pregršt zubića (jedinice, dvojke i sve četvorke), hoda, trči, penje se uzbrdo i spušta se nizbrdo (to nam je najnovije umijeće i vrlo je sretan kad može jurcati tako).
Nije baš modno osviješten po pitanju oblačenja, svejedno mu je što mu obučemo sve dok to ne traje predugo, inače se jako ljuti. Ono kaj voli birati su pelene 8) tako da ima omiljene i one koje mu nisu baš najdraže. Evo link na kojem možete vidjeti kak veselo i ponosno pokazuje jednu od dražih pelena:
http://s203.photobucket.com/albums/a...t=P8280009.flv
Isto smo pomalo u "neću fazi" . Zanimljivo je da kad se zeza (ili kad zeza nas) onda veli Njee. A kad zaozbiljno kaže onda je to Ne. Priča puno, svaki dan sve više i to je ta velika razlika od recimo unatrag dva tjedna. Npr. kad ga je prije mjesec dana čuvalica prvi put čuvala - nije ništa govorio, a sad priča kao navijen.
Evo još nekih riječi (nadam se da ću se sad uspjeti sjetiti) : koka, koke (kocka, kocke), kuh (kruh), pep (pecivo), penena i peena (pelena), duvo (drvo), pape (šlape), kupa (kupati, kupanje), kaka (kad se pokaka ili kad kaka), dede i deke (dekica mazilica), jaba (žaba), jaja (Jana, prijateljica), biss (bicikl), kupii (kupio, kupila: npr mama kupila auto), kupi (pokupi), baci (bacio), cica, duga (druga cica), puu (pusa, pusu), bok, papa (umjesto bok), papat (jesti), nam, njam i am (su naravno sve riječi za klopanje), soo (sok), tene (tenisice), sipe (cipele), t_te tutum tutum(srce, i onda opponaša kako lupa srce), tapit (štapić), bana (banana), kuka (kruška) i više se nemrem sjetiti..
Ovaj tjedan bismo trebali ići na kontrolu i na (odgođeno) cijepljenje (ono kaj inače s godinu dana daju, ja sam rekla da ćemo čekati jesen). Baš me zanima koliko je visok (valjda je konačno došao do 80cm i možda smo konačno dostigli dvoznamenkastu kilažu).
I tako. Sad se više ne mogu sjetiti ničeg pametnog pa odoh dalje raditi.
Puse svima
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma