-
Ola cure!
Filmici su super - ja nikako skratiti i staviti svoje...
Mi smo super - bas smo u srijedu bili na cijepljenje Priorixom - ah, sad samo strepim od nuspojava - i izmjerili smo se, 82 cm i 11750 (s bodijem, pelenom i majicom). Ima 14 zubica.
Spavanje i hranjenje super - uz rijetke iznimke spava citavu noc u komadu, ili s jednim budjenjem i prelaskom u nas krevet - bez dojenja. Doji ujutro i navecer za uspavljivanje te vikendom preko dana jednom, opet za uspavljivanje. Sad mislim razdvojiti vecernje uspavljivanje od dojenja - da ga konacno i MM moze uspavati - kupila sam role pa bih isla u skolu rolanja koja je bas u sate kad ga uspavljujem. Mislim, trebala sam to i ranije razdvojiti, sad mi je ovo doslo kao poticaj.
Sto reci inace - ja sam totalno zaljubljena u njega
A stvarno je lako dijete - nema tantruma, nema neke mrzovolje, skoro uvijek je nasmijan, raspolozen, zaigran, ne znam dijete koje manje place... Tako je drustven, od svakoga izmami osmijeh. Prilazi svima, strancima mase i salje poljupce nicim izazvan, u nepoznatom prostoru nas ostavi i istrazuje sam, s nama se mazi, svako toliko dodje pa nas grli, ljubi... Brblja svasta i sve vise ponavlja. Dosta razumije i nekako je razuman - da se s njim dogovoriti puno toga. Na recimo, pricekaj, ili pojedi pa idemo - ponasa se kao odraslo dijete - stvarno stane, uspori, priceka, ili pocne trpati grozdje u usta pa da konacno krenemo vani 
Navecer, kad pitam jel idemo spavati, krene sam prema sobi, ja kazem, nisi poljubio tatu za laku noc, on se okrene, poljubi ga, i opet put sobe i na krevet. Voli setnje, istrazivanje, ali i igre kuci, slaganje kockica, guranje autica, listanje slikovnica i casopisa i ucenje novih pojmova te nezaobilazne balune u svim bojama i velicinama.
Bas uzivamo zajedno.
Imam i par zgodnih slicica, kad ga cuva moj otac idu u djir po gradu pa imam citavu seriju uz razlicita prometna sredstva i splitske znamenitosti
Kad ih smanjim i uploadam dobit cete link.
Evo zove me MM da mu pomognem pri pranju kosice (Kresi, ne njemu
), pa vas sve pozdravljam.
Ljubite te prekrasne djevojcice i djecake!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma