Pozdrav nakon dugo dugo vremena....
Vjerovatno ste nas već i zaboravile Uz svu dobru volju, povremeno škicnem i dok sve pročitam, pogledam slikice, više ne ostane puno vremena za pisanje.)
Zara je već prava curica, krenula je u jaslice i za sad je po 3-4 sata ostavljam (živio baka servis u tim situacijama) dobro se snalazi i za sad smo i ona i ja zadovoljne. Naravno da je već nakon tjedan dana "pokupila" virozu ali to valjda tako mora biti čim su u "jasličkom čoporu".
Kao i prije nije neka izjelica, jede uglavnom sve, nije ni na što alergična tako da je najdraže jelo palačinke i slične kerefeke ali uvijek izbalansiram sa špinatom,blitvom, juhicama pa se tješim i da je i nešto zdravo pojela.I dalje je sitna 76 cm i 9100 ali je zdravo, veselo i sretno dijete. Jako puno priča, ponavlja kao papiga i već slaže prave rečenice. Izgovara sve čisto, tu i tamo nešto protepa (otvori je njoj luli ili ljulji)
Jedino što još ne hoda; prohodala je prije mjesec i pol, hodala je 5 dana i nakon toga ništa.
Mame koje imate djecu koji su prohodali pa prestali, molim da mi kažete koliko je taj "prekid" trajao jer uskoro će imati 18 mjeseci a od hodanja ništa.Nije da se neče nahodati u životu,nije da ne može jer je pokazala da može već me malo opterećuje to što jako voli šetati ali obavezno se mora tek toliko pridržavati za jedan moj prst.Kičma mi već otpada.
Ovih dana ću skinuti i par slikica da se malo i pokažemo a do tada pozdrav svima a posebno Luni Rocco (njenim postovima se i dalje uredno uspijem nasmijati do suza....)
Zna li netko što je s Romy, i nje nema već sto godina na forumu?
Tiwi čestitam na novoj bebici!
Svim ostalim mamama i bebama pozdravi i puse