-
Hvala vam svima na dobrodošlici i lijepim riječima.
Ja sam sad već skroz dobro (kuc-kuc), završila sam terapiju antibioticima i jedino što osjećam je priličan umor, ali njega pripisujem desetodnevnom bolničkom ritmu.
Što da vam kažem u vezi razdvojenosti? Grozno, grozno.
Floru uopće nisam vidjela, jer smo odlučili da je bolje da me ne vidi, nego da me vidi svakih par dana na pola sata i da ju to uvijek iznova zbuni. Ona je još premala da bi joj se moglo objasniti da moram ostati u bolnici i procijenili smo da bi joj takvi susreti bili pretraumatični. Fiona mi je došla par puta. Na sreću, vrijeme je bilo lijepo, pa smo mogli šetati po bolničkom parku. Inače ne bih voljela da mi dolazi, previše sam se bojala boleština koje se u bolnici mogu pokupiti. No da, jedan dan je ipak došla na kratko na odjel i naravno da je istog trena nažicala dvije plastične injekcije od dežurne sestre: veliku za sebe, a malu za Floru.
Redovno sam se izdajala, tako da sam zadržala mlijeko, s tim da sam ga bacala, jer Flora nije smjela piti mlijeko u kojem je bio prvi antibiotik koji sam dobivala. Zatim su me prebacili na drugi, koji je za nju bio bezopasan, pa smo po povratku kući normalno nastavili s dojenjem.
Sad je u fazi kao Indijina Helena: mama-mama-mama. Na sreću, još hoće biti malo s mm-om i jako se voli igrati s Fionom, ali nitko drugi ne dolazi u obzir. Kad sam se vratila iz bolnice zalijepila se za mene svom svojom površinom i jedno tri sata se nije odvajala ni milimetra, doslovce.
Inače, na moru nam je bilo odlično. Obje curke su malo oklijevale s ulaskom u more i bazene, no nakon što smo ih nakon dan-dva uspjeli dovabiti u vodu, slanu i slatku, bio je problem izaći iz nje. U moru smo morali stalno držati Floru, jer si nije dala staviti ni šlaufić ni naramenice, a u bazenima je bila skroz samostalna, jer su bili dosta plitki. U jednom su se bazenu nalazili dječji vodeni tobogani na koje se samostalno penjala i spuštala. Bila je posve nezaustavljiva. "Plivala" je i s nama u moru i u dubokim bazenima, ali uz naše držanje.
Moram pronaći vremena da vam stavim slike, ima ih odličnih. Bilo nam je zaista divno.
Pusa svima!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma