-
Jutro
Nema me jer sam bila baš bolesna, rasturila me prehlada (u Samoboru se još ne grije, a ja sam razmaženo purgersko derište
i dotepenka).
Anita i Liam ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da vam ne potraje dugo. Ima na zdravlju trakavica topik - klinci u istim tim problemima, izgleda da je entero. posvuda.
Nas je srezalo tako da je Patrik već dva dana u jednokratnim - pa možete zamisliti. Proljevi, neću opisivati boje i konzistentnost jer je fujkać, ali grozno. Nakon par dana se počelo pojačavati, kakao je po 5 ili 6 puta na dan, mene lupile mučnine, a svako malo moram ispirati kakač od kojeg padam u nesvijest. Guza upaljena, počelo se guliti, a neke bijele točkice ja zabrijala na gljivice, udri po rojazolu, pa kad se drugi dan niš nije promijenilo pročačkala sam forum i našla kreme Teuta i Deflamol. Uspjela sam doći do Deflamola i guza se smiruje ultra brzo.
Meni je na sve to skočila tempica, nos, glavobolja, grlo, nemoć a ne smijem niš lijekova pa sam se ukomirala a MM kupio jednokratni paketić da se svi odmorimo od silnog kakanja.
Inače, mi po defoltu ne povraćamo, ali to ne znači da nam nije jako jako muka. Mislim grozno.
Čini se da se smiruje, a i meni je tempica pala, nos je bolje a i grlo.
Zari čestitamo prohodavanje i šaljemo pusicu!!
Sanela i kod nas je donedavno bilo sve rijeđe cicanje po danu, no otkako se izgleda mljekeco malo smanjilo - malac traži i Titu i Dugu i Dugu
a sad kad je bio "bubani" tražio je čak i van kuće (kod moje seke) a to se nije desilo mjesecima. Osim kod svekija kad su ga znali pričuvati na par sati pa me se zaželi i odmah traži tamo ( no tamo ne dojimo jer je njima neugodno, eventualno odemo u neku sobu da nas ne vidi nitko, malo su konzervice
).
Luna slike su predobre. Vidim bilo vam je lijepo. A kamenaaaaa, ko u priči (ja se odmah zaljubljujem)..
E da, curio mu je nosić, malo je kihao ali sve to nekako prolazi za par dana, pa se ne uzbudjujem. Ovaj put nismo ni kapali ni posebno čistili pingvinom, samo ispuhivanje u maramicu.
Na kraju, veselim se Rodinoj mliječnoj konf. - nadam se da ću neke proljetne dražesne sresti i tamo
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma