Evo mene uništene - najprije je Fiona sinoć imala tantrum svih tantruma, a zatim se Flora probudila oko pola dvanaest i do pola četiri bila budna, bjesomučno navlačeći cicu. Zaspala je i spavala negdje do šest, pa je opet pocicala i konačno odspavala do 8.45, ali što mi to vrijedi, kad sam morala ustati zbog Fione.

No da, nadam se da je Liam danas već bolje.

Luna, slike su vam fantastične! Kaleb i moje curke imaju dvije iste stvari: drvene kocke (to su one Heros, zar ne?) koje obožavaju slagati (Flora najviše uspijeva staviti sedam komada jednu na drugu) i posteljina s ovčicama. Ovo kaj je na Kalebovoj svijetloplavo, kod nas je ružičasto, inače je sve isto. To mi je najduhovitija posteljina svih vremena , obožavam ju. Je l' ju dobio od tvoje seke iz Beča? I da, još nešto: nakon što sam te vidjela u badiću, svako tvoje žaljenje na kile shvatit ću kao fishing for compliments.

Zara, čestitke na hodanju!

Tiwi, pa ja tek sad vidim tvoj potpis! Čestitam!!! Prekrasno!

Sanela, to s dojenjem ti je jednostavno faza. Vidjet ćeš, ako ćeš ju dojiti par godina, da će biti svega, od gotovo potpunog prestanka do gotovo potpunog povratka. Nema tu baš nekih pravila.

Nuri ide pusa u nosek da prestane curiti.

Sandrich, bravo za Lukine rečenice!

Pusa svima!