-
Ukratko, bili danas u vrtiću.
Ne znam jel bilo pametno ali Stellu sam odmah ostavila sa njenom tetom i par djece (dosta ih bolesno) koje već zna od prošle godine.
Nije plakala, lijepo se igrala, tražila je na WC...
Ali ipak veli da ona neće. Jutros kad smo se vozili prema vrtiću: "Ja ne mogu ići u vrtić. Ja sam još bolesna. Ja još nisam ozdravila- kašljem..."
Poslije: "Ja neću ići u vrtić, nema mame, ja trebam ciku- titu." Ne znam jesam li spomenula, prekjučer me tražila da doji, nakon godinu i pol
Sad kad želim da i Mia prestane i da napokon u miru spavam, sad ću još na kraju tandem dojiti...
A Mia ne želi iz jaslica kući. Kako sam ostavila Stellu na katu, svratila sam se javiti Miinim tetama i reć da nas čuva baka i ne znam kad ćemo. Pa su nas pozvali da se poigramo. I Mia se nije dala van iz sobe, ostala je sama tamo dok sam išla po Stellu...
Eto, ona koja bi trebala neće ići, a ona koja mi se još čini premala i preboležljiva ta hoće...
Vidjet ćemo kak će biti sutra...
Eh, da i ja krenula baviti se nečim- upisala trbušni ples , kad me već na pilates ne puste, e pa onda jednom tjedno nek se snađu, već će netko čuvat, ak nitko drugi frendica, susjeda, sestrična od MMa. Netko će se naći. Zasad je baka rekla da jednom tjedno može izdržat cijeli dan s njima pa ja idem u najraniji termin da ih pokupim prije spavanja
Vidjet ćemo do kad ću
Sanja, ne znam jesam li pisala, imala sam namjeru, dobrodošla natrag. Pitala sam se gdje si, mislila žena odmara, ne može, ne da joj se na net... a ti u bolnici
Anita, jel Liamu bolje?
Tučica, :D za Zaru, za hodanje
Ostali pozdrav, nisam sve čitala
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma