Jutro svima

smajlić veli sve, nos je još malo zaštopan ali pregrmjela sam baš gadnu prehladu bez ijedne tabletice, kapljice isl i baš sam ponosna na sebe.
I Patrik je bolje. Zapravo, kao da niš nije bilo, osim što je turbo napredovao u skužavanju potrebe za kakanjem.- Sad se samo treba nekako naviknuti na tutu. Iako, mislim da to zapravo neće ići i da ćemo morati nabaviti onaj nastavak ua wc, jer hoće sjesti. Ma svejedno, ja ću se truditi jedno idrugo, pa što bude lakše.

Inače, o onoj drugoj tiwici (bebici) nemam niš za reći, jer je u dva navrata kad sam pokušala otići na pregled moj gin. bio na godišnjem
No, mislim da ću iskombinirati sutra nekako da odem. Sad sam baš nekako znatiželjna. A inače, osim umora (jučer legla s Patrikom u 8 i danas do 6 ujutro spavala ko beba) i mučnina, sve je okej. Osjetim iznutra da se nekaj dogadja, nije mi trbuh nikakav, ono - ne vidi se niš, ali osjetim zapravo maternicu jer je malo veća i baš mi je to fora. U 2 mjeseca sam dobila pol kg :D i na to sam ful ponosna. Nisam na dijeti ali nema prežderavanja "za neznam kolko ljudi" i ne jedem kolače, gazirano isl (ugljikohidrati su me u prošloj T koštali glave).

Patrik lagano počinje ponavljati cijele riječi (no rijetko ih sam kasnije kaže) i još uvijek ima foru s prvihj par glasova ali i takvih je sve više. Najslađi mi je kad smo vani pa gleda cestu, maše i veli "Papa kamijoo". Obožava kamione (Luna, onaj s alatom je još No 1), aute, motore isl. Ali i kuhanje, pa ću danas možda u konzumu kupiti mali neki mikserić (ako još imaju) jer imamo problem kad radimo palačinke - ovako će imati svoj. A odlučila sam od neke kutije mu napraviti šparhet pa da se možemo igrati (ja jako volim takve igre, a ne da je baš sve od igračaka kupljeno, jer ovo dosta razvija maštu klincima).

Idem nekaj reći u eter pa nastavim kasnije ..