Sanja .
Tiwi, izgleda da smo si tu negdje. Mi smo bili kod pedice početkom ovog mjeseca, znači s punih 16 mjeseci smo cca 81-82 cm i 10,2 kg s tim da smo mi samo narasli u visinu i nismo dobili niti grama. Međutim otkad više ne dojimo po danu(znači ovaj mjesec) na očigled se deblja iako je još uvijek Eustahije Brzić i guzni crvi rade 100 na sat. Pričamo većinom prva dva-tri slova odrječi ili samo suglasnike. Obožava bibije (sva vozila). Zna kako ide traktor, motor, formula, vozi auto sam(ne vozi nego okreće volan i mijenja brzine), zna gdje ide ključ i od jutra do mraka samo gleda gdje bi vidio neko vozilo. Pleše i pjeva(la, la, la i zavrće jezikom, a ja umirem od smjeha).
što se tiče jaslica neću se hvaliti, ali već dva dana spava tamo i sam zaspe i baš je sretan kad ga dovedem i sam ide unutra i ne gleda gdje sam ja i da li odlazim. Samo da ga poslije ne ulovi kriza. Tete ga hvale da je super i da sam jede i super se igra i tako. Primjetila sam da otkad ide tamo da se više mazi s nama i baš može biti na miru u zagrljaju ili krilu neko kratko vrijeme što je prije bilo nemoguće samo brzinska pusica u trku. Što se tiče dojenja tetama nisam ništa govorila baš zato da izbjegnem predrasude o dojenoj djeci i pretjeranoj vezanosti za mamu i znate već bla, bla. I sad ga su ga tako ishvalile kako lijepo papa (a hranu neću komentirati jer mi je zlo kad pročitam jelovnik - npr. utorkom SLADOLED :shock: :shock: ali imaju napomenu da Tin to NE jede), onda ja kažem kako nije htio dugo do godine dana ništa jesti i pitaju pa kako onda, aha dojili ste, ne još ga dojim, a oči :shock: , a vidite inače su dojena djeca bla, bla upravo ono što sam si i mislila. Pa se čude(u pozitivnom smislu) kako on piški i ponekad kaka na tutu i da će se i one potruditi, itd. Kako mi je na početku bilo koma, a sad nam je treći tjedan, sad mi je lakše kad vidim da ne ide sa suzama i sretan je s tom svom djecom.
Tiwi, baš mi je drago za pokilice i ja se nadam tako jer sam isto dobila previše. Što se tiče dojenja svaka ti čast što možeš, ja si ne mogu zamisliti da dojim u trudnoći jer su mi u ovoj s Tinom bradavice bile tako osjetljive da sam jedva nalazila odjeću koja ihe smjela taknuti. A gdje e to od dojenja? Tako da mislim da ću ipak prestati dojiti polagano i nenaslino prije slijedeće trudnoće. Taman negdje tamo oko drugog rođendana.
Što se tiče Priorixa mi smo za sada nekako izbjegli prije jaslica jer nisam htjela da ide svježe cjepljen s totalno narušenim imunitetom među nove viruse i baktrerije. Ići ćemo za cca mjesec-dva.
Buby, kako ste vi u jaslicama?
Tko ide na rasprodaju, ja sam popodne u četvrtak i petak tamo(cca 16-20). Na mliječnu na žalost neću moći.
Anita, kako Liamić? Nadam se da ste bolje.
Mina, super za Miu, a i Stela će se polako naviknuti(sigurno će joj biti lijepo igrati se tamo kad prođe privikavanje). I znači Stela doji, tko bi rekako da ćeš dojiti tandem ?
Ispadi, imamo ih već duuuuuuuuugo i naučili smo živjeti s njima. Malo mi je bad u javnim prostorima jer neki sigurno pomisle svašta ( a Tinov glas, aaaaaaaaa), ali to je sve normalno i tako se pokušavam postaviti.
Ja sam još ovaj tjedan na bolovanju i onda od ponedjeljka opet šljaka. Vidjet ćemo da li će leđa to moći izdržati. Ako ne opet na bolovanje.
I tak. Svašta bih vam još htjela na pisati, ali i ovo je već uh (jer pišem već sat vremena), pa vam svima šaljem .