Bokić...
lea da opeklina što prije prođe, a mama iki- svakome se može dogoditi i događa se
tiwi za srčeko...![]()
Ja sam tak sva. Nurin deda tj. tata od MM je danas imao rutinsku oparaciju navodnog masnog tkiva u Švicarskoj. Tri tjedna je prethodno ležao u bolnici, napravili mu sve moguće pretrage i sa 99% sigurnošću ustvrdili da se radi o masnom tkivu. No, operacija se danas otegnula na 9 sati, početna dijagnoza je karcinom, u ponedjeljak nova operacija! Eto toliko o švicarskom zdravstvu... a mi pljujemo po našima... (znam da nisu ni oni svemogući ali ipak... ). MM u nedjelju leti za Zurich, a u nedjelju smo trebali prvi puta prespavati u našem novom stanu
, tj. definitivno useliti. Tak sam ... al sam nek nam deda bude dobro!
Bokić svima

. Nurin deda tj. tata od MM je danas imao rutinsku oparaciju navodnog masnog tkiva u Švicarskoj. Tri tjedna je prethodno ležao u bolnici, napravili mu sve moguće pretrage i sa 99% sigurnošću ustvrdili da se radi o masnom tkivu. No, operacija se danas otegnula na 9 sati, početna dijagnoza je karcinom, u ponedjeljak nova operacija! Eto toliko o švicarskom zdravstvu... a mi pljujemo po našima... (znam da nisu ni oni svemogući ali ipak... ). MM u nedjelju leti za Zurich, a u nedjelju smo trebali prvi puta prespavati u našem novom stanu