Drage moje!
Danas sam se čula sa prijateljicom! Podijelit ću vam njezinu priču
Vjenčala se iz ljubavi,svadba iz snova,obožavali su se.Sve je bilo po planu u njezinom životu...
Onda su željeli jednu :beba: ,i pokušavali su 1god.Napravili sve pretrage ona i on,i sve je bilo u redu nikakvih prepreka..Prošle su tako 4godine u veeeelikoj želji...Ali ništa se nije desilo..Samo je ostala želja,obilaženje doktora,čak i travara i velika nada da će biti....
Prilikom dolaska kod jednog ginekologa u čekaonici je slučajno je čula od jedne gospođe kojoj je kćerka imala sličnih problema, za jednu doktoricu točnije mikrobiologinju privatnicu u našem gradu(ZG),koja ima uspješnost liječenja i traženja problema neplodnosti oko 90% !!!!...
Znam da je bila šokirana da me je nazvala i rekla,draga moja ja ću još ovo pokušati,ali ako ne budem mogla ne znam,nemam snage više....
Nakon svih tih pretraga kod dotične doktorice,i terapije(ustanovilo se da je jedna bakterija imala tu svoje prste u prihvaćanju :beba: u maternicu)i detaljnom analizomse to samo moglo ustanoviti i stručnim vodstvom moja draga Marija je trudna!!!!!!!!
Danas me nazvala i plače od sreče
Eto drage moje...
Meni nije cilj reklamirati doktoricu,već samo reči da postoji nada..Da postoje stručni ljudi,ljudi koji vam mogu pomoći da dobijete toliko željene OO
![]()
Ako vas zanima,možete mi poslati pp pa vam dam adressu i broj telefona..
Ja opet kažem to je njeno vlastito iskustvo,a ne mojei zato nisam željela stavljati te podatke na net...
Sretno!želim vam od srca da osjetite čari materinjstva što prije
![]()
![]()