Naravno da je moguće! Evo me dojim 25 mjeseci i opet sam trudna! Kad sam bila trudna s K. bila sam nezaposlena i onda sam dobila fantastičnu ponudu da počnem raditi kad je njoj bilo samo 5 mjeseci. Još nije bilo ni riječi o dohrani. I uspjela sam! Kupila sam izdajalicu, termo torbicu za čuvati temp mlijeka, veću torbu za sve to nositi. Od kuće izbivam oko 8 ipol-9sati. Nekad radim ujutro, nekad popodne, znači i uspavljivanje je trebalo provesti bez cice. Prva dva dana K. nije htjela jesti izdojeno iz bočice, sve je nadoknađivala po noći. Treći dan se opustila i popila. U početku je bilo teško, izdajala sam se dva puta dnevno na poslu, kada bi osjetila napetost i nastavila se izdajati sve do njenih godinu dana. Tada sam odlučila da dovoljno popije iz "originalne ambalaže". Sjećam se da sam jedva čekala da napuni 6 mj da možemo početi s dohranom ali to je išlo spoooooro. Nemojte uvoditi adapt ako do sada niste, nemojte ni bočicu. Kada sam prestala izdajati pobacala sam sve bočice osim onih s kljunom i nikada, ama baš nikada joj JA nisam davala bočicu, samo MM i cura koja je čuvala, i nikada nije dobila bočicu u mome prisustvu.
Malo sam odužila ali želim vam reći da možete uspjeti, kad cike nema(i mame) djeca to osjete i ne traže utjehu na taj način. MM je uspavljivao K. skakučući po sobi uz pjesme iz "Briljantina". Eto šaljem vam svima puse i slobodno me pitajte kako sam riješila i konkretne stvari ako vas zanima