Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: Pijesak u ušima

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno Pijesak u ušima

Igrali smo se na pijesku i sad vidim da moj sin ima dosta pijeska u ušima.Onako,baš dosta duboko da ne mogu izvaditi.Inače,pijeska je bilo i u ustima i po licu ,prisjelo mi sve.Ali ovoga me malo strah?Može li mu što biti,da li da ga vodim na hitnu ili da čekam sutra ujutro pa odemo kod pedijatrice?

kinder avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Pričekaj jutro i odi da ti isperu
    Nabavi Normison kapi

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Meni je mlađi sin ('02 ) nedavno dobio pijesak u uši, ja sam ih istuširala tako da je nagnuo glavu otvorom uha prema dolje, odmah je bilo sve čisto, poslije posušila pažljivo sa štapićem i sve je bio ok. Ali ako se radi o ovom manjem, to je još dosta usko, ne možeš štapićem (onaj s vatom) obrisati ukrug.

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj mamazika prvotno napisa
    Meni je mlađi sin ('02 ) nedavno dobio pijesak u uši, ja sam ih istuširala tako da je nagnuo glavu otvorom uha prema dolje, odmah je bilo sve čisto, poslije posušila pažljivo sa štapićem i sve je bio ok. Ali ako se radi o ovom manjem, to je još dosta usko, ne možeš štapićem (onaj s vatom) obrisati ukrug.
    Radi se o najmanjem.Eto,bili smo kod doktorice,ona kaže da toga nema puno i stavila mu hidrogen u uho da mu izbaci van.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •