Peterlin prvotno napisa
Što se tiče TRAŽENJA blaga po Hreliću, češće se tamo nađe nešto što je nemoguće kupiti, tipa gumbi za prastaru peć ili preša za čvarke (to ima i novo).
Namještaj - pouzdano znam da je kolega s posla nedavno išao baš onamo tražiti stolara da mu napravi nešto po mjeri (novo) jer čovjek je nedjeljom tamo.
Starih stvari (blago za kuću) dovlačila sam svojevremeno s Portobela, ali samo sitnice. Našla sam jednu prekrasnu drvenu kutijicu ukrašenu intarzijom, bilo je lijepih starinskih slika i okvira (toga se nađe i kod nas, samo treba dobro gledati u moru furde) itd. Nađe se koječega za vrt (starih tački, čak i starih kola, jasla i slično - to na proljeće, sad ne vjerujem da ima). Nađe se božićnog nakita s početka 20. stoljeća. Nađe se svega... a shopping je u vrijednosti 50-100 kn, puno sam i rekla. Našla sam tamo knjiga raznih koje sam dugo tražila. A kak imam punu kuću (zapravo podrum) slične furde, baš se premišljam da to likvidiram. No, do proljeća nek čeka, a ondak možda stavim ovdje na burzu... da ne moram pakirati i nositi na Hrelić.