-
-
Ja sam gotovo sigurna da će moj sin htjeti probati kad mu dođe sestrica. I sad sam sigurna da ću mu dati da proba. Sumnjam da bi znao tehniku jer je izgubio refleks sisanja, ali bi mu dala da proba, da zadovolji znatiželju..
-
Kad sam rodila Lindu, Megi je imala 2 i pol godine i odmah htjela probati, a ja sam joj bez razmišljanja dala. Kako je i bilo za očekivati, nije znala tehniku, ali to uopće nije bitno, jer je postigla ono što je tražila- osjećaj jednakosti sa sekom. Još uvijek svako malo traži da, pa joj dopustim, a sve se na kraju svede na smijuriju i zezanciju, kad počnem vikati "Upomoooć, napala me dva čudovišta!! Ne mogu ih odlijepiti!" A one dvije se odvaljuju od smijeha i ne puštaju. Megi neki put baš hoće probati mlijeko, pa joj malo špricnem i jako joj je fino.
Škorpion, ne boj se zubića, mogu oni itekako kontrolirati da ne ugrizu, a ako se bojiš, upozori ih unaprijed i reci da ćeš im dati ako obećaju da te neće ugristi. Vidjet ćeš kako ćeš ih razveseliti.
-
I moja je starija trazila kad je vidjela bracu. Pa sam joj dala. Uvalila mi se u krilo, dva put "pusnula" cicu, jer je zaboravila sto treba raditi, i onda trazila da joj "obrisem brkove od mlijeka".
I dalje trazi, ali to uglavnom izgleda isto ovako i cesto zna dodati da ona to brze napravi od brace, "jer je vec velika beba". Ma umirem od smijeha s njom. A zubi nikad nisu ni usli u igru.
-
Baš me zanima hoće li moj "klipan" htjeti cikiti kad dođe beba. Naravno da bih mu dopustila.
-
I mene je moj pitao neki dan da li će smjeti probati mlijeko iz cike.
Odgovorila sam mu da naravno da će smjeti. Sasvim mi je normalno bilo da me to pita isto kao mi je i sasvim normalno da mu dozvolim da proba.
Prvo, da mu udovoljim znatiželji, a drgo, da ga "izjednačim" sa bebom, tj. da se ne osjeća zakinutim ili šikaniranim.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma