-
cesto mislim, samo cu malo "prosurfati" i odoh, ali se precesto i nakacim, pa ostavljam postove.. 8)
Jucer sam bila na 1.sastanku sa novom razrednicom(5.razred)
I kako je to sad velika promjena za nasu djecu, oduzilo se...Bratemili, sat i pol je trajalo. :?
No, dobro prvi put je razrednica, specifican razred,upoznavanje, kaotican raspored i tako to, ali ja skoro zakasnih na sljedeću obavezu.
Medutim, razrednica je brizna, zainteresirana i topla.
Ono sto me s druge strane brine je razrednica starije kceri koja je sad 7.razred i ja ne znam da li je to promjena koja je nastupila nedavno ili ja ne percipiram dobro ljude.Ona sa njima ne zeli na maturalac(zasto bi ona pazila na njih?!), ne zeli sa njima na izlete(ne pada joj na pamet svoje vikende trositi ne njih!),odbija njihove pozive na sladoled ili kino, ne pokazuje volju da intervenira kod nastavnog vijeća zbog katastrofalnog
rasporeda, itd... :?
Mrtvo puhalo...blago receno.
Moja brineta je htjela pisati peticiju u vezi rasporeda,ali u razredu nije naisla na zadovoljavajuci odaziv i sad se ustremila na mene!
Ona sto ja kao roditelj mogu(barem tako mislim) je da na roditeljskom iznesem problem, no na razrednici je da to proslijedi odgovornima...
Sto mislite o ovome?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma