Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: do kad pauza za dojenje

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno do kad pauza za dojenje

roko je sada 13mj,do sad sam koristila zak pravo na pauze za dojenje od 2 puta po sat, a sad po dobroj volji šefice dva puta po pola sata,ne znam do kad će to biti tako pa vas molim iskustva kad su vam se podoji prorijedili
    mi sad otprilike dojimo u 6,pola 10-10,13-13.30,pa od tri bilo kad popodne i cijelu noć kad gospodin poželi

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

zar nitko,stvarno molim iskustva

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

po zakonu, godinu dana

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Moja je isto 13 mjeseci pa po zakonu ni nemam pravo na pauzu, a i treba mi 45 min do posla pa ne znam kako bi to izvela.

Sad radim tek 2 dana i dojila sam svaka 3 sata- nakon doručka, prije spavanja, nakon spavanja pa opet prije spavanja....pa noć-3-5 puta. Uglavnom. dosta i jučer sam jedva čekal doći kući i staviti je na prsa, mislila sam da ću eksplodirati, a višak sam izdojila, nije sve ni mogla pojesti tako da danas ima bočicu s MM.

Sad ima 10 sati pauzu između podoja, toliko me nema.

Sad je ista situacija, uskoro krećem doma i jedva čekam podoj!!!!!!!!

A i moja ljubav sigurno!

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Nebrini se,djeca se brzo priviknu da kad nema mame nema ni sike. ja radim po 6 sati i toliko nedojim,al čim me uglela na vratima prvo sika usta pa onda može sve drugo. Prihvati ti to kao normalno pa će i beba,ja se nisam puno oko toga brinila i neboj se ako te nema par sati da više neće htjet sisat. Moj je 14 mjeseci i sve je kao i dok nisam radila.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •