evo slazem se s vama!
mozda jesam prije malo ostrije osudila ck bolnicu, ali trenutno su mi ta najfiskija iskustva prilicno znacajna jer ce se uskoro i meni to dogoditi. a kako necu da mi se dogodi lose, malo sam revoltirana pa sam jace reagirala a vi me tak napale...
no dobro
sad i s tim čalnkom u medimurju o mitu, nekak mi samo potvrduju moja saznanja
a bas mi je vz rodiliste pocelo vracati nadu da moze biti drugacije i bolje i zelim s tom nadom krenuti u rodiliste. a znate da vele, da ti je tak kak si poslozis u glavi! e pa ja sam si poslozila tak i idem s dobrom karmom
makar znam da se i tamo moze sve i svasta dogoditi, i da mogu biti jedina koja ce imati lose iskustvo, ali ovak sam bar nesto poduzela po tom pitanju! odlucila sam promjeniti rodiliste kad ne mogu drugo
a kaj se tice promjena u bolnici, ja sam za! pa nekad su varazdinke masovno hodale u čk roditi jer je bilo jedno od boljih rodilista, a zasto se to promijenilo?!
samo, mislim da bi prvo tebalo informirati RODILJE jer kolko sam skuzila one su presretne kad dobe drip, prokinu vodenjak,... "tako ce se prije rijesiti" :shock:
mislim, opravdavam te postupke ako su zbilja potrebni, ali ako se rade u svrhu jer im zavrsava smjena onda stvarno treba nesto poduzeti...