Pokazuje rezultate 1 do 50 od 722

Tema: Najraniji simptomi trudnoće (kada i koji)?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    lavko avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Joj anddu bih ja, ali jače je od mene, tko je imao ovakve simptome, zna o čemu pričam. Jednostavno ti živci rade, nije to hir jer sam trudna pa si mogu dozvoliti nego van kontrole. Mogu samo prešutiti i tako izbjeći svađu ali mene će i dalje to živcirati.
    Kako su neke trudnice zen, tako su neke ljute. Tako mi je bilo i u prvoj trudnoći. Stvarno nije do namjernog i voljnog iživljavanja. A znam da nije zdravo.
    Strah me nekako prošao i ne razmišljam puno unaprijed. Ali ovo je sad kako je.

sretna 1506 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

Citiraj lavko prvotno napisa Vidi poruku
    Joj anddu bih ja, ali jače je od mene, tko je imao ovakve simptome, zna o čemu pričam. Jednostavno ti živci rade, nije to hir jer sam trudna pa si mogu dozvoliti nego van kontrole. Mogu samo prešutiti i tako izbjeći svađu ali mene će i dalje to živcirati.
    Kako su neke trudnice zen, tako su neke ljute. Tako mi je bilo i u prvoj trudnoći. Stvarno nije do namjernog i voljnog iživljavanja. A znam da nije zdravo.
    Strah me nekako prošao i ne razmišljam puno unaprijed. Ali ovo je sad kako je.
    Ne razumijem,ti si trudna ilil još čekaš da saznaš jesi li ???

Sara 29. avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

[QUOTE=lavko;2560691]Joj anddu bih ja, ali jače je od mene, tko je imao ovakve simptome, zna o čemu pričam. Jednostavno ti živci rade, nije to hir jer sam trudna pa si mogu dozvoliti nego van kontrole. Mogu samo prešutiti i tako izbjeći svađu ali mene će i dalje to živcirati.
    Strah me nekako prošao i ne razmišljam puno unaprijed. Ali ovo je sad kako je.[/

lavko jesi svaki dan živčana ili se smanjuje, ja bih voljela da sam trudna, isto me pucala živčanost dva dana pa me baš zanima kakva je situacija kod tebe?

Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

pozdrav curke,i meni treba pomoc.naime imala sam menstruaciju 9.1 pa sam onda opet dobila 23.1 a trebala sam 28 i nije bila kao uvjek trajala je 3 dana i bila je oskudna i onda u vrjeme kad je treblala stvarno doc poceo je da me boli stomak i ledja i pojavilo se malo krvi ali samo kad se obrisem papirom a grudi su mi napuhane i bolne mjesec dana a zadnjih dana sam primjetila da mi se vene vide na njima i to pravo,stalno sam zedna i stalno mi se ide u wc da li je imo ko takva iskustva

Nera29 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

baby90 jesi probala test napraviti? mozda ovo zadnje nije bila m?

Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

nisam uzasno me strah da se ponovo ne razocaram jer na bebi radimo dugo zato sam htjela vidit da li je ko imao takvo iskustvo I imam bjeli iscjedak i stalno imam osjecaj da je nesto mokro ccc sorry na ovom

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •