Stranica 8 od 15 PrviPrvi ... 678910 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 351 do 400 od 722

Tema: Najraniji simptomi trudnoće (kada i koji)?

nikka avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

iva_luca ima nade za mene
    i temperatura mi je ujutro 37-37,1 a tokom dana 37,2-37,3, za vrijeme inseminacija mi nije bila viša od 36,8.
    ja se ne podrigivam i nemam vjetrova...nego zatvor.
    pijem kavu jako zaslađenu i donat...mogu reći da mi pomaže.
    e da i danas mi se javio onaj pritisak kao pred M, nije jako ali osijećam ga :/

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

nikka, ja sam taj osjećaj kao pred m imala još tjednima nakon pozitivne bete
    a sad pred kraj se opet povremeno javi...

nikka avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Ginger danas mi je 9 dpt i mislim da je stvarno prerano za M, ali opreza nikad dosta

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Ja sam svoje simptome već zaboravila ali... nakon šta samo otkrila da sam trudna skužila sam da 2 tjedna od transfera uopće nisam pila mliko a inače ga pijem toliko da bi mi vrlo isplativo bilo kupit kravu.

Pcelica Mara avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

A ja cijelu trudnoću nisam pojela ni jedan kiseli kukumar. A inače ih obožavam.
    A htjedoh reći, sjetila sam se jednog simptoma - krvarenje, ali stvarno mizerno (ono koje primjetimo samo mi koje čekamo i analiziramo svaki papir nakon brisanja) par dana prije nego što sam trebala dobit M. Otud valjda i onaj osjećaj, kako se nije nastavilo usudila sam se pomisliti da je implantacijsko i ponadati... I konačno, nisam oplakala nakon nadanja.

skandy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Dva puta sam bila u ranoj trudnoći,pa evo da i ja ukratko opišem svoje simptome.
    Lagano povišena temperatura i osjećaj temperature u očima počeo je negdje krajem prvog tj. poslje ET. Zatim počinje učestalo mokrenje(mokrenje moguće od utrića).
    Osjećaj da ću dobiti M kao i pikanje nekad jednog nekad drugog jajanika pratilo me od samog početka pa do 10 tj.kada sam i izgubila obje trudnoće.
    Jutarnje mučnine i mučnina na hranu od 8 tj.

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

ja ne znam jesam li već prije napisala, al meni je koža svega par dana nakon ovog uspješnog et-a bila jaaako suha, sve me svrbilo
    a nikad prije nisam imala problema sa suhom kožom
    tako da mislim da je meni i to bio jedan od najranijih simptoma

Ladda

Početno

U periodu iscekivanja ... apsolutno nista 8) , sve isto kao kad pred svaki ciklus (glavobolja, ziganje jajnika, bubuljice, ispuhane grudi).
    Simpotomi koji se pominju, neki od njih, tek poslije pozitivne bete (naduvenost trbuha, gasovi, podrigivanje - bljaks, suva koza, bolne cike itd)

skandy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

...e da,zaboravila sam dodati za napete cike,osjetljive i potamnjene bradavice,uočljivije žile po njima.Pojačana dlakavost opčenito po tjelu.

tonili avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Pojačana dlakavost opčenito po tjelu.
    Apsolutno potpisujem! Meni na nogama u 10 dana izrasle dlaketine ko da sam Jeti!!! Inače nisam nešto posebno dlakava

skandy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Ja sam inače dlakavija i mislila sam da će se sa trudnoćom to promjeniti kad ono...još gore. :shock:
    Čitala sam negdje da te dlake nije preporučljivo skidat jer se ionako sve vrati u normalu poslje poroda.Neću više off topic

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

cao cekalice i trudnice

ja sam bila na klomifenu,primila pregnyl i imala tri ciljana odnosa

meni je danas 14-ti dan od prvog ciljanog odnosa,
    12-ti od primanja pregnyla i drugog ciljanog odnosa,
    i 10-ti od treceg ciljanog odnosa.

SIMPTOMI: rano su pocele da me bole grudi ,nisu tvrde ali bole jako i to pogotovo uvece, uvece su mi bradavice (sredina)bele a okolo na ivicama bradavice su jako tamne , cesce mokrim ali ne abnormalno,non stop sekret cak i sluzav,gadi mi se riba(koju obozavam),bleda sam kao krpa,spavam po 12 sati...e sad nista drugacije nego pms osim onog dela sa ribom i bradavicama.imam i ziganja sve po redu

ima li iko savet da li da radim test i koji(preko krvi ili urina),treba da NE DOBIJEM u nedelju...pomagajte poludeh

Superman avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

bebica26, znam da je teško, ali pokušaj se opustiti....a urinarni test na hCG ne savjetujem nikako prije nedjelje! Puno sreće ti želim!

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

hvala superman....i ja sam skeptik za urinarne testove.....a strah me vaditi krv...od moguceg razocarenje...nekako mi je dolazak vestice blazi....

nikka avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

I moj savijet ti je da radiš betu

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

hvala nikka ,mozda skupim hrabrosti pa je i uradim ujutro....mada nemam neki osecaj da sam trudna,(hahaha ronija,ne znam ni sta treba da osecam)

nikka avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

mene osjećaj nikad ne vara~~~~~~~~~~~~~~~za + na testu

tikica_69 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

mene danas 6dpt cice bole za izluditi a do danas me boljela donji dio ledja i danas stalo.....to bi trebao biti dobar znak sto ne? ali nije li malo rano za simptome...mozda je to samo reakcija na Utrogestan :/

nikka avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

a da li si primila kakve injekcije nakon transfera, ak nisi onda je to jakooo
    dobar znak

skandy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj tikica_69 prvotno napisa
    mene danas 6dpt cice bole za izluditi a do danas me boljela donji dio ledja i danas stalo.....to bi trebao biti dobar znak sto ne? ali nije li malo rano za simptome...mozda je to samo reakcija na Utrogestan :/

Nije tikica rano.Tako je bilo i kod mene.Sjećam se tih bolova u donjem djelu leđa.oba dva puta.

tikica_69 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Citiraj nikka prvotno napisa
    a da li si primila kakve injekcije nakon transfera, ak nisi onda je to jakooo
    dobar znak
    Primila sam 2 Choragona.....kaj od njih???

tikica_69 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Citiraj skandy prvotno napisa
    Citiraj tikica_69 prvotno napisa

Nije tikica rano.Tako je bilo i kod mene.Sjećam se tih bolova u donjem djelu leđa.oba dva puta.
    Ajoj....da je bar to, to...
    zao mi je zbog tvojih beba

skandy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

i ja kažem da je barem to, to.Da ti napokon uspije.Držim palčeve za tvoj uspjeh

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

uradila sam test preko mokrace i negativan je nazalost.imam jake bolove u materici i krstima kao kada dobijem ali jos nicega nema.....

nikka avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

bebica26 nema predaje...idemo u nove pobjede

enya22 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Podizem... Evo malo simptoma od jedne friske trudnice:
    nisam skoro nista osjecala sve do 15. dpo, kad sam posumnjala na T (zbog laganog pritiska u cicama) i isla vaditi ß. Od tada me prate blage mucnine cijeli dan, osobito navecer. Osim toga, samo podrigivanje i svaka 2-3 sata moram ici piskiti. Zelim vam svima sto prije slicne slatke muke!

laky avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006
    vječita lutalica......na samom jugu ,srcem u Slavoniji

Početno

Citiraj enya22 prvotno napisa
    nisam skoro nista osjecala sve do 15. dpo, kad sam posumnjala na T (zbog laganog pritiska u cicama) i isla vaditi ß. Od tada me prate blage mucnine cijeli dan, osobito navecer. Osim toga, samo podrigivanje i svaka 2-3 sata moram ici piskiti. Zelim vam svima sto prije slicne slatke muke!
    ti si simptome obila tek kad si saznala da si trudna .ja nemam bas nikakve simptome i a do bete još 6 dana

laky avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj laky prvotno napisa
    Citiraj enya22 prvotno napisa
    ti si simptome dobila tek kad si saznala da si trudna .ja nemam bas nikakve simptome i a do bete još 6 dana

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

laky ja nemam nikakvih simptoma T

Superman avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

ja nemam bas nikakve simptome i a do bete još 6 dana
    A ja u 12. tjednu trudnoće - još uvijek nema nikakvih simptoma.
    laky, be cool! 8)

mačkulina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

simptomi su kao da trebate dobiti menstruaciju ali eto ne dolazi...

napuhnuti ste, nervozni, i to je to

Sonja29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Nikad ne pratim simptome jer kada sam bila T nisam imala ama baš nikakvih simptoma a u ostalim postupcima svaki put bilo drugaćije pa ništa.Ovog puta me stomak konstantno boli i tijelo me svrbi neizdrživo a dali će što biti vidjet ćemo.

laky avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

jedino me puca apstinencijska kriza i zato sam grozno nervozna kao PMS je.

iva_luca avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Da apstinencijska kriza! Nemaš ti pojma draga šta je kriza! Pitaj mene i bebomanku!

laky avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj iva_luca prvotno napisa
    Da apstinencijska kriza! Nemaš ti pojma draga šta je kriza! Pitaj mene i bebomanku!
    a nadam se da ću osjetiti i to .imam jednu anegdotu ali bas nije za forum

aneumona

Početno

Nije me dugo bilo...i dalje sam u ocekivanju, evo vec 4 mjeseca pokusavamo i nista. Na simptome vise ni ne obracam paznju. Muzic je isao ne pretrage, s njim je sve ok i ja sam knacno isla na provjeru jajovoda (hysterosalpingogram) i hvala Bogu sve je ok. Jajovodi su prohodni i sad se samo trebamo moliti da ce uskoro biti nesto. Za sve oni koji se pitaju da li je hysterosalpingogram bolan, odgovor je DA! Ali sve se istrpi kad je razlog bebica! Sretno svima koji su u iscekivanju.

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

8tj T još nikakvih simptoma išla sam tražit i tu famoznu ljubičasto sedefastu boju, ali ništa

kjb avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Pirice ni ja nemam izraženih simptoma, osim da nemam problema zaspat ni u koje doba dana (po noći malo teže).
    Što se mučnina tiče mislim da ih nemam, nisam baš skroz super u želucu ali mi nije ni jako zlo - onako sve bez veze.
    I nisam baš nešto sjajno raspoložena :/
    Cure, simptomi su mit, bar u mom slučaju (u 8. tjednu sam).

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

kjb sad mi je malo lakše, već sam počela mislit da s menom nešto nije uredu, ni je nemam mučnina, ali recimo danas mi se desilo da sam bila jako gladna a nisam mogla jest doslovce sam se natjerala pojest juhu, kaže moja mama da je to genetski

laky avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

potpisujem sve osim sto mi je simptom da me bradavice bole jako

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

potpisujem sve osim sto mi je simptom da me bradavice bole jako
    ti imaš bar nešto po čemu znaš da si T, ja stvarno ništa :?

Vali avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

pirice, baš ništa? Kak ti je inače u ciklusima poslije O? Ima kakve razlike? Ja sam, nažalost, opet u fazi prepipavanja i uspoređivanja. :?

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj Vali prvotno napisa
    pirice, baš ništa? Kak ti je inače u ciklusima poslije O? Ima kakve razlike? Ja sam, nažalost, opet u fazi prepipavanja i uspoređivanja. :?
    inaće me nakon O bole grudi i bolile su do 6.tj i onda je sve stalo tako da sad baš NIŠTA

Vali avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj pirica prvotno napisa
    inaće me nakon O bole grudi i bolile su do 6.tj i onda je sve stalo tako da sad baš NIŠTA
    Još jedno pitanje. Jel bilo menstrualnih grčeva? Kakvog pikanja u jajnicima?

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Još jedno pitanje. Jel bilo menstrualnih grčeva? Kakvog pikanja u jajnicima?
    bilo je i to poprilično jakih pojačali su se nakon ß i zbog njih me dr stavio na mirovanje

Vali avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Hvala! Grudi me bole, no to je uvijek tako, a danas sam osjetila dva-tri grčića pa sam već mislila da je sve palo u vodu. Bilo bi mi lakše da samo jedna stvar bude drukčija, ali opet je sve isto. :/

laky avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

i meni je isto a još nije 6 tj.u utorak je.a bolovi kao menstrualni ostaju ali manji intenzitet.dr Radončić mi je objasnio da je nakon ultrića to ok i zbog rasta bete.....sad manje boli ali ponekad zna bas presiječi

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

i još moram dodat a me na dan kad sam vadila betu tako jako bolilo da sam mislila da neću dočekat nalaz bez menge

Vali avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Hvala, cure. Lakše mi je. Danas sam sva potonula kad me zaboljelo na stari poznati način. A niš, idem dalje dan po dan.

alec avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

evo još jedne trudnice bez simptoma . nema mučnina, grudi me ništa ne bole niti su uvećane, apetiti isti kao i prije ( znači jedem malo kao vrabac ) .... tako da me mama svaki dan zabrinuto pita da li sam ja stvarno trudnica .

Stranica 8 od 15 PrviPrvi ... 678910 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •