Pokazuje rezultate 1 do 50 od 722

Tema: Najraniji simptomi trudnoće (kada i koji)?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    mirna26 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

ajde kad sam se već raspisala da napišem sve simptome utrogestana:
    od 5dnt je krenulo većinom sve( tada sam osjetila izrazito rgčenje u maternici te sam zaključila da je to implantacija,tada su se počeli pojavljivati i svi simptomi)....sada to pripisujem tome da se koncentracija utrića dovoljno povećala u krvi da može izazvati sve ove simptome:
    1.pišalo mi se non stop,žurila na wc a ono vrlo malo,ponekad i par kapi (vjerojatno se maternica povećala od utrića i olabavio se mišić na izlazu iz mjehura što me više tjeralo na mokrenje
    2. mučnine sam već opiala,uz izraziti osjećaj metalnoga u ustima,bljutavoga.
    3.vrtoglavice koje su mi i pojačale mučninu i zato mi vjerojatno olakšalo povraćanje
    4.prištići su bili svuuuuuda
    5.cike su mi bile ko Eifelov toranj velike, vruće, izražene žile-vene svuda oko cika,užasno osjetljive,mužu sam zabranila prilaz
    6.ovog puta nisam bila gladna,dapače hrana mi se gadila,dok prvi ivf sam bila gladna non stop...hm
    7.nije bilo ničeg plavog ni sedefastog
    8.umor..pospanost....ali u isto vrijeme nisam mogla spavati,rano sam se budila...i zbog utrića i zbog stresa u isčekivanju
    9.nervoza,plačljivost..razdražljivost
    10.veeeeelika želja za keksom..prisilni orgazmi koje mi je vlastito tijelo priuštilo i to u snu,plus erotski snovi
    11.temperatura povišena...gorila sam pola sata nakon stavljanja utrića
    12puno sam pila pila i pila---žedna i žedna
    13.nadutost,plinovi svuda u svakuda,podrigivanje i užasna žgaravica
    14.povremeno pikanje i grčanje i štipanje u maternici nakon stavljanja utrića mi je bilo izraženo prošli ivf,ne ovaj sada

evo to je bilo uistinu tako.....ko bi reko da nisam trudna,ha?hehehe...pozdrav cure
    Posljednje uređivanje od mirna26 : 07.12.2010. at 23:50

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •