Pokazuje rezultate 1 do 50 od 722

Tema: Najraniji simptomi trudnoće (kada i koji)?

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    GIZMOS avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Moji simptomi od transfera do 14 tt:

upala desni: prije vađenja bete, došlo do pada imuniteta ali tada nisam ni slutila trudnoču
    menstruacijski bolovi: samo na dan vađenja bete (to se nastavilo i u sljedećim mjesecima na dan kada bi trebala doći M)
    implantacijsko krvarenje: 0 bodova
    grčenja maternice i sl: 0 bodova
    mučnine: 0 (javile se tek u 13 tt i trajale 8 dana, ali moguće je da je od nečeg drugog)
    grudi: 0 (do 5 tt bile bolne i nadute i onda nestale netragom što je odmah izazvalo paniku, počele bujati u 13 tt)
    mirisi i okusi: 0 (javili se tek u 13 tt skupa sa mučninama pa je smetalo sve-deterđenti, roba u buticima, ispušni plinovi, vožnja u autu, sve što nije bilo svježi zrak)
    prištići: napali me u 6 tt, srećom su se brzo povukli
    strah nakon potvrđene trudnoče: u neograničenim količinama
    nevjerica: zbog malog tj. gotovo nevidljivog trbuha još i danas mi je teško povjerovati u trudnoču

Moram priznati da me neimanje simptoma često puta dovodilo do ludila i straha od onog što me čeka na ultrazvuku i da sam priželjkivala mučnine iako ni one nisu garancija (imala sam ih u prvoj trudnoči kada je završilo loše). Nisam baš neki šklski primjer, ali možda i moje iskustvo nekome pomogne, nekoga umiri...
    Posljednje uređivanje od GIZMOS : 06.01.2011. at 06:34

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •