-
Evo cure, ako će kome biti od pomoći, znakovi jedne novopečene trudnice. Prve znakove sam osjetila 8. dan nakon inesminacije: oštra bol s lijeve strane, od janika pa i u maternici. Moja bola koja se javljala u intervalima nije sličila mensturalnoj boli, tj. drugačiji je pritisak nego kada imam mengu. U M mi je bol tupa i stalna, ovo je sasvim drugačija bol: drugi inenzitet, javljanje...Uz to sam počela neopisivo podrigivati, imam brdo zraka u želudcu i kao da stalno mora van. Osim tih znakova od 11. dana imam mučnine, isprištavila sam se ko luda (inače imam kožu kao beba), zubno meso mi je počelo krvariti na momente, par puta sam osjetila metalni okus u ustima, lagani bolovi u leđima i razdražljivost čitaj: plačljivost.
Osim toga, jako sam mala i mršava pa mi se trbuh već sada vidi. Inače imala sam i povišenu temperaturu od inseminacije i mislim da je još uvijek dosta visoka. Umorna sam luđaći, ne spavam baš dobro po noći, tj. često se budim i tek sam sada 16. dan nakon ineminacije počela se dizati po noći na WC. I da, cicke su mi velike, teške i strašno bolne, a to mi je bio i prvi simptom. Bradavice su posvijetlile, velike su i nekako prozirne.
Kao što vidite puno toga je moguće imati već vrlo rano, ali ja sam imala i pozitivan test od 10. dana. Inače u prva dva postupka sam imala još i više simptoma, ali kada sada uspoređujem jasno mi je da njih više mogu pripisati štoperici jer su nekako bili puno manjeg inetenziteta nekako na granici onoga kada razmišljaš je li to sve u tvojoj glavi ili je stvarno tako. Nadam se da sam pomogla. Sretno!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma