Pokazuje rezultate 1 do 50 od 722

Tema: Najraniji simptomi trudnoće (kada i koji)?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj anddu prvotno napisa Vidi poruku
    Glava nema veze s tim hoćemo li ostati trudne ili ne. Da je tako sve bi mi s ovog pdf ostajale odmah trudne jer to silno želimo (u glavama)!
    apsolutno se slažem, nemam pojma što sam htjela reći... nema veze... možda je jedan od simptoma "lupetanje gluposti"...

anddu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj acitam prvotno napisa Vidi poruku
    možda je jedan od simptoma "lupetanje gluposti"...
    Vibrice da je tako

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Bok cure,dugooo vam pravim društvo ali tek sam se sada registrirala da mogu i ja koji komentar ostaviti i podijeliti svoje muke
    Bila sam 29.12 na inseminaciji i danas mi je 13dan od ins.
    Doktorica mi je rekla da u četvrtak idem vaditi betu pa sam sva u grčevima..
    Grudi su mi se povećale sigurno za broj ,možda i dva i jako su bolne,imam i bolove u leđima i tu i tamo bol u trbuhu,sve su to simptomi menstruacije a grudi me i inače bole pred mengu mada ovaj put su bolovi dva tjedna prije menge a inače dan dva prije se bol javi.
    Cure moje grozno je ovo čekanje(

mirna26 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Citiraj Mia Majdak prvotno napisa Vidi poruku
    Bok cure,dugooo vam pravim društvo ali tek sam se sada registrirala da mogu i ja koji komentar ostaviti i podijeliti svoje muke
    Bila sam 29.12 na inseminaciji i danas mi je 13dan od ins.
    Doktorica mi je rekla da u četvrtak idem vaditi betu pa sam sva u grčevima..
    Grudi su mi se povećale sigurno za broj ,možda i dva i jako su bolne,imam i bolove u leđima i tu i tamo bol u trbuhu,sve su to simptomi menstruacije a grudi me i inače bole pred mengu mada ovaj put su bolovi dva tjedna prije menge a inače dan dva prije se bol javi.
    Cure moje grozno je ovo čekanje(
    evo upravo te simptome sam ja imala kada sam ostala trudna..i baš ta dva tjedna prije očekivane menstruacij,a ne dva dana prije...dajem ti 90% šansi da si trudna)možda čak 95%...sretno!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •