Pokazuje rezultate 1 do 50 od 722

Tema: Najraniji simptomi trudnoće (kada i koji)?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    vulkan avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

sada sam u 8 tj.trudnoče ,tek smo na početku....

xena1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

joj baš super.a odakle si točno?

xena1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Jutro cure.Evo situacija je sljedeća.Testić je napravljen no doveo nas je u nedoumicu ali isto tako dao nam je i malu nadu.Pošto se kod mene radi (ako je) vjerovatno o ranoj trudnoći rezultate sam gledala tek nakon 6 min i po meni nije ništa ali mm je odmah išao to provjeriti(možda par min.poslije mene) i kaže da vidi blago blijedu crtu(koristila sam baby chek) jer na testu piše za ranu trudnoću čekati 10 min. poslije 10min. ne tumačiti rezultat i ako se pojavi blijeda crta nije valjan rezultat.E sad,nisam sigurna da li je mm bio unutar tih 10 min vidjeti jer ja sam nastavila spavati ili koju minuticu poslije ali fakat kad mi je rekao da se vidi blijeda crtica odmah sam išla pogledati i stvarno se nazire.Možda je rezultat neg. a možda se radi i zaista o ranoj t pa ću morati pričekati još koji dan jer vještice ni danas nema a simptomi koji me prate kad treba doći nisu uopće prisutni.Malo sam se primirila ali ne razmišljam ni da jesam ni da nisam ,nego ću se opet prepustiti čekanju do pon.pa ću ponoviti testić(u nadi da vještica neće doći ).Možda će se nešto više vidjeti a onda još samo 4 dana do bete.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •