Pokazuje rezultate 1 do 50 od 722

Tema: Najraniji simptomi trudnoće (kada i koji)?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    sretna 1506 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

Jedno pitanje,ako netko zna,ili mu se to desilo,nekakvi titraji,treptaji u maternici,ponavljaju se,svako malo,pogotovo kad mirujem,šta je to i zašto ?

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj sretna 1506 prvotno napisa Vidi poruku
    Jedno pitanje,ako netko zna,ili mu se to desilo,nekakvi titraji,treptaji u maternici,ponavljaju se,svako malo,pogotovo kad mirujem,šta je to i zašto ?
    Eto i mene nakon puuuuno citanja vasih silnih pitanja i odgovora...nadovezujem se na tvoj citat jer i mene to zbunjuje...titraji???
    i da jesam trudna za to je rano...jer jos je rano i za test a kamoli za neke pokrete ili bilo kakav osjecaj bebe...Zadnja M06.01. ciklusi kak im se hoce ,ali zadnjih par mj uglavnom svakih 30-32 dana.
    Da li je to mozda gnjezdenje? Ili se maternica spremna na veliki posao koji ju ceka? Pokusavamo ostat trudni nakon dugo vremena...po meni i predugo ali dr nije dao...
    nakon andela smo svasta trebali " dolje " popravit
    oprostite zbog posta ali svasta mi se mota po glavi pa malo pomozite...

lavko avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj martta prvotno napisa Vidi poruku
    kako si me sada nasmijala )))))
    sretno lavko!
    Hvala ti!

Jesi trudna, na to mislis? Meni je prvi puta bilo tako, kao neko kuhanje, vrenje, u maternici. I osjecaj da cu dobit.

sretna 1506 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

Citiraj lavko prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala ti!

Jesi trudna, na to mislis? Meni je prvi puta bilo tako, kao neko kuhanje, vrenje, u maternici. I osjecaj da cu dobit.
    Ma jesam vraga......ima 15 dana,od zadnje menstr.povremeni titraji i trzaji,nikakvo kuhanje,ni vrenje a evo ima 2 dana baš učestalo,čak se pod rukom na trbuhu osjeti,pa neznam šta da mislim,šta je to??

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

kako je sad?
    meni titraji nisu bili dobar znak, al ne mora biti svakom isto

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •