-
E, sad ću se demantirat - zaboravila sam reći da sam ipak par dana nakon transfera imala nekakve čudne bolove, na drugačiji način od menge i od prijašnjih bolova nakon IVF-ova - ti prijašnji bolovi su bili sličniji menstrualnim grčevima - kičma itd., ovo je bilo nekako kao da je neko žiganje u jajnicima, ne znam točno to lokalizirat, ali nisam tome pridavala neku pažnju, već sam naučila da nakon transfera boli ovo ili boli ono, svaki put nekako specifično na drugačiji način. Ovaj prošli put jedino nisam "muzla prsi" da pipkam jel' me bole ili ne - bile su totalno flat - ispuhane bez ikakvih napuhivanja, nisu bolile itd. I jedino ovaj put nisam nešto pratila simptome jer mi je bilo ludilo doma - 4-tjedni radovi u kupaoni, priprema za godišnji, gosti u stanu na par dana itd., pakiranje i planiranje godišnjeg, ludilo na poslu da se sve završi - osim toga računala sam na novi stimulirani IVF u 09/2007 na VV-u, taj transfer je upao taman pred godišnji - 3.7. - pa sam bila skroz, skroz opuštena, ono - idemo to odraditi prije godišnjega bez ikakvih očekivanja.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma